Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan fiúk még a világon, akik képesek megbecsülni és szeretni egy lányt? Akik komoly kapcsolatot szeretnének és nem csak egy könnyű vérű lányt?
Ugyan már... fel a fejjel, én pl egyből írtam volna egy privit ha lehetne :) De akkor sem sértődnék meg ha te írnál :P
19:27-es voltam
Vagyunk egypáran csak a menő csajok kinevettek,összetörték a szivünket,stb,...és félünk a csajoktól,nem akarunk újra így járni ezért a könnyűvérű lányokkal probálkozunk mert egy éjszakára jók, egyszerüek:vagyis ha nem jöttbe ez ott a másik,ez lelket önt belénk,és képesek vagyunk sok lányt ribinek nézni.Pedig nem kéne.
25/f
Ebben igaza van az utolsónak.
28F
Kérdező: Vannak még normális fiúk, csak máshol vannak, mint a nagyképű divatmajmok.
Várj még pár évet és a te korosztályod addigra talán beérik, ilyen fiatalon a többségüknek csak a szexen jár az agyuk.Egyébként vannak mindig kivételek. Ne csak a megszokott környezetben keres fiú jelöltet és akkor találsz, összefuthatsz normális emberkékkel is.
Jah és az ellőttem szólóknak igazuk van abban, hogy a félénkebb fiúk normálisabbak, visszafogottabbak, csak hát ők biztosan nem kezdeményeznek.
Egyébként az együttlétre mindenki vágyik, főleg ebben a korban,, egyfajta hajsza indul, hogy elveszítsék a szüzességüket, hogy nem maradjanak le a sortól. Ez egyfajta nyomás rajtuk, mert hát sajna ilyen kort érünk..
21/f
Léteznek. Személy szerint kezdem unni hogy nem találok normális lányt, aki nem viván nőtt fel és értelmesen el lehet vele beszélgetni komolyabb dolgokról is. Dehát hiú ábránd :) lehet rossz helyen keresek vagy én rontok el valamit nem tudom :(. Lehet várnom kéne mert mégcsak 16 vagyok, de érdekes módon nem vonzanak az ilyen egyéjsakás kalandok, igaz sokan mondták érettebb vagyok a koromnál.
Ne csüggedj úgyis akkor fog rádtalálni egy olyan pasi amikor nem keresed :)
pont 1 szeretni való lányt keresek :D
1 a baj ha találok is 1 ilyen lányt vagy kinevet hogy mit akarok én:D általában ez a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!