Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek olyan fiúk még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan fiúk még a világon, akik képesek megbecsülni és szeretni egy lányt? Akik komoly kapcsolatot szeretnének és nem csak egy könnyű vérű lányt?

Figyelt kérdés
Bárki, aki ismer, tudja hogy őszinte, aranyos lány vagyok, aki nincs eltelve magával, inkább súlyos önbizalom hiányban szenved. Ennek ellenére azok a fiúk akik hozzám közelednek csak azt akarják tőlem. Pedig egyáltalán nem vagyok közvetlen, inkább az a csendes kategória. Akkor mégis hol rontom el? Mit kellene máshogy csinálnom, hogy valaki egy aranyos szeretni való lányt lásson bennem? 17L
2011. jan. 5. 19:19
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

Ugyan már... fel a fejjel, én pl egyből írtam volna egy privit ha lehetne :) De akkor sem sértődnék meg ha te írnál :P

19:27-es voltam

2011. jan. 5. 19:37
 12/45 anonim ***** válasza:
Ejha... 33 évesen nem vagy egy kicsit öreg a lányhoz? :D
2011. jan. 5. 19:41
 13/45 anonim ***** válasza:

Vagyunk egypáran csak a menő csajok kinevettek,összetörték a szivünket,stb,...és félünk a csajoktól,nem akarunk újra így járni ezért a könnyűvérű lányokkal probálkozunk mert egy éjszakára jók, egyszerüek:vagyis ha nem jöttbe ez ott a másik,ez lelket önt belénk,és képesek vagyunk sok lányt ribinek nézni.Pedig nem kéne.

25/f

2011. jan. 5. 19:41
 14/45 anonim ***** válasza:

Ebben igaza van az utolsónak.

28F

Kérdező: Vannak még normális fiúk, csak máshol vannak, mint a nagyképű divatmajmok.

2011. jan. 5. 19:43
 15/45 anonim ***** válasza:

Várj még pár évet és a te korosztályod addigra talán beérik, ilyen fiatalon a többségüknek csak a szexen jár az agyuk.Egyébként vannak mindig kivételek. Ne csak a megszokott környezetben keres fiú jelöltet és akkor találsz, összefuthatsz normális emberkékkel is.

Jah és az ellőttem szólóknak igazuk van abban, hogy a félénkebb fiúk normálisabbak, visszafogottabbak, csak hát ők biztosan nem kezdeményeznek.

Egyébként az együttlétre mindenki vágyik, főleg ebben a korban,, egyfajta hajsza indul, hogy elveszítsék a szüzességüket, hogy nem maradjanak le a sortól. Ez egyfajta nyomás rajtuk, mert hát sajna ilyen kort érünk..

21/f

2011. jan. 5. 19:44
 16/45 A kérdező kommentje:
Nagyképű divatmajmok közelébe még csak nem is megyek. Viszont volt egy fiú akit már 3 éve ismertem a közös baráti társaságunk miatt, sokszor jöttünk össze csak beszélgetni, és nagyon jó barátok lettünk. Egy bulin még novemberben kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, ami annyiból állt, hogy megfogta a kezem és átölelt. Amikor felhoztam a témát, hogy ez nekem többet jelentett egy kicsit azt mondta, hogyha tovább maradtunk volna biztos, hogy az ágyban kötöttünk volna ki. Akkor most azt mondjátok meg nekem h erre hogy tud következtetni egy fiú aki ennyi ideje ismer és semmi nem történt a kézfogáson és az ölelésen kívül? Ráadásul 20 éves, és komoly, kedves fiúnak ismertem meg.
2011. jan. 5. 19:51
 17/45 anonim ***** válasza:
Így nehezíted meg a dolgod, hogy sok szépet írsz magadról:) mit gondolsz, hánny fiúnak jár az észébe most, hogy: biztos szűz még. De nem törvényszerűség, hogy nem találják meg egymást. Hidd el, ha én megszeretnélek ismerni te visszautasítod az ismerkedésem:) és sose fogsz megismerni, azt se hogy esetleg összeillünk, semmit se. Na ez ilyen, ha olyanokkal próbálsz ismerkedni akiben gondolod megbízol és külsőleg választottad, nehezebb dolgod van. Hogy érje el a szíved olyan ember akit már ismerkedéskor is elutasítol? Akkor kell gondolkodni mikor a keze lecsúszik, meg becsúszik, nem?
2011. jan. 5. 19:53
 18/45 anonim válasza:

Léteznek. Személy szerint kezdem unni hogy nem találok normális lányt, aki nem viván nőtt fel és értelmesen el lehet vele beszélgetni komolyabb dolgokról is. Dehát hiú ábránd :) lehet rossz helyen keresek vagy én rontok el valamit nem tudom :(. Lehet várnom kéne mert mégcsak 16 vagyok, de érdekes módon nem vonzanak az ilyen egyéjsakás kalandok, igaz sokan mondták érettebb vagyok a koromnál.

Ne csüggedj úgyis akkor fog rádtalálni egy olyan pasi amikor nem keresed :)

2011. jan. 5. 20:05
 19/45 pityke19 ***** válasza:

pont 1 szeretni való lányt keresek :D

1 a baj ha találok is 1 ilyen lányt vagy kinevet hogy mit akarok én:D általában ez a helyzet :)

2011. jan. 5. 20:10
 20/45 anonim ***** válasza:
Am egy ilyen mondat miatt nem kéne felkapni a vizet, akkor visz ágyba amikor neked tetszik, és nem hiszem, hogy bunkó akart lenni ezzel. Ettől még szerethet!
2011. jan. 5. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!