Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rosszfiúk szemetek, de már a jófiúk is azok. Mi van ezzel a világgal?

Ma 17.13
Most őszintén, a lányok talán nem azt akarják? :)

Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat!
ma 17:15 : Lehet, hogy tele a tököd az ilyen kérdésekkel nekem viszont a pasikkal van tele (ill. lenne, ha lenne tököm)! Én nem olyan lány vagyok, aki unalmas f.sznak és b.zinak nevez egy fiút, aki normálisan viselkedik vele. Egyáltalán nem keresem a rosszfiúkat.

erről a csajok tehetnek mindig azt mondták h a rossz fiúk jönnek be nekik ált a világ csajozási téren :D
hát tessék most van elég !!!
16/F

Jófiú, rosszfiú...
Jófiúk nincsenek, csak nyomrékok, rosszfiúk nincsenek, csak olyanok, akik még nem találtak olyat, akit szívből szeretnek.

Az biztos ha egy tök normális embernek lesz (előbb vagy utóbb biztosan) szar kapcsolata az utána már nem tud úgy nézni a következő kapcsolatára hogy jó lehessen. Ha már egyszer nagyot csalódsz utána manapság nem akarnak az emberek felállni és tovább menni keresni. És ha szembejön a nagy ő akkor nem ismerik fel.
Kérdező le merem fogadni hogy nem rég baromi nagyot csalódtál egy srácban és még kell egy kis idő mire normálisnak fogod látni a fiúkat, általában ilyen lányokkal találkozok mostanában :( esélyt se adnak mert épp olyanuk van.
Való igaz, hogy csalódtam, most kicsit rossz, de én attól még nem zárkózok be. Az élet tele van lehetőségekkel, még akkor is ha nem úgy tűnik.
Szerintem normálisan látom a fiúkat.
Sajnálom, hogy mostanában ilyen lányokkal találkozol (találkoztál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!