Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jók a rosszfiúk?
Engem a jó fiúk vonzanak inkább.
A rossz fiúk inkább néha-néha jöhetnek, ha megunom a "jókat", de hosszú távon nem foglalkoznék velük.:)
Attól függ ki mit ért rosszfiú címszó alatt. Ha olyan rosszfiúkról beszélünk, akik csalják a barátnőjüket, nagyon zűrös ügyekben vannak benne, és hasonló finomságok, olyanokat inkább kerülöm.
Nekem a rosszfiú kifejezés főleg külsőre értendő. Kicsit barna bőr (nem néger és nem is roma, mert azok nem tetszenek, és nem is szolis), sötétbarna szem, sötétbarna vagy fekete haj, erős kéz és kar, nem megnyírbált szőrzet a testén, csak alanature, borosta, rövid haj vagy kopasz. Nekem az ilyen és ehhez hasonló kép egyenlő a rosszfiúval.
Belsőre talán annyi tetszik a rosszaságban, hogyha nem papucsoskodik valaki, nem nyávog, nem kényeskedik, hanem keményen megmondja a véleményét még a lányoknak is, barátnőjének is.
21/L
hogy elverjék a segged:D
meg anális szexre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!