Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha beszélgetés közben véletlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beszélgetés közben véletlen letegezem a tanárom, mikor egyedül vagyunk, majd elszégyellem magam mondjuk, akkor ő mit gondolhat?

Figyelt kérdés
ebből sejtheti,hogy tetszik nekem? Egyáltalán ha ilyen letegezés történik,akkor folytassam tovább a mondandom mintha ,nem vettem volna észre,hogy mit mondtam,vagy mondjam,hogy nem akartam véletlen volt?!
2011. jan. 4. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
vizsgáim után persze mivel ez még nem volt teljesen 1 éve ezért nem sokat mutatkozunk együtt....nehogy az legyen ,hogy már vizsga előtt is együtt voltunk...suli közbe kedves volt beszélgettünk sokat..persze ettől jegyeim nem függtek tőle mert nála is mindig jó tanuló voltam meg nagyon laza tantárgy volt.viszont barátnőm nagyot koppant suli után mert kiderült hogy ő tanár szerelmnek barátnője van....jobb azért kicsit vigyázni:$(ő )tanácsa tanár mindig rejtáj diák előtt korotok?
2011. jan. 9. 19:34
 12/16 A kérdező kommentje:
38, 18
2011. jan. 9. 19:55
 13/16 A kérdező kommentje:
honnan miből láttad,hogy tetszel nenki?
2011. jan. 9. 19:56
 14/16 anonim ***** válasza:
vizsga után megmondta:Djajj van családja?vagy komoly kapcsolata?mert ő már érett férfi
2011. jan. 9. 20:36
 15/16 A kérdező kommentje:
annyit tudok hogy van egy barátnője és annak van egy gyereke. a tanáromnak nincsen saját gyereke.de úgy vettem ki a szavaiból hogy gondok vannak.mert egyszer elszólta magát mikor beszélgettünk,hogy gondjai vannak,és nem fejezte be hanem csak nézett meg én is rá ,és utánna másról lett beszélve hirtelen.
2011. jan. 9. 20:47
 16/16 anonim ***** válasza:
akkor nem kéne a kapcsolatát tönkre tenni vagy hát nem tudom ti döntésetek ha ugy döntesz h kell akkor hajrá drukkolok...de igérd meg nekem ,hogy jelentkezel néha
2011. jan. 9. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!