Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátságból szerelem?
az en jelenlegi parom hosszu ideig jo baratom volt :)
es mikor osszejottunk az volt a jo az egeszben ,hogy jol ismertuk egymast ,tudtuk mire szamithatunk.Ugyhogy
bizz benne :) mert lehetseges ,nagyonis!
előnye: mivel nem viharos, hanem kiépült előzménye van, jó stabli kapcsolat lehet
hátránya: ja olyan nincs, max annyi, hogy a szerelem/kapcsolat ha nem házasságban végződik egyszer véget ér, és akkor a barátság is ugrott, hidd el
kényes ügy
személyfüggő
hiszen aki felé kezdeményeztek, az már tudja a másik szándékát és hiába állapodtak meg barátságban, ez ott marad, szerintem nem lesz ugyan olyan, de a barátság tovább élhet
nekem ez sosem sikerült
Az én barátnőmnél is próbálkoztam már régebben. Egy évre rá újra elkezdtünk barátkozni, 3 hónap múlva összejöttünk. Két éve vagyunk együtt :)
Szóval a válasz: lehet, nagyonis!
Nekem a legjobb baratombol lett a ferjem :)
eloszor en is elutasito voltam,mert feltem, hogy a baratsag rovasara megy ha elkezdunk jarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!