Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem?
16 éves lány vagyok ő pedig 17.
1 hónapja ismerkedtünk meg egyik osztálytársamon keresztül. Nagyon sokat beszélgettünk msn-en facebook-on. 1-2x találkoztunk de azok akkor voltak amikor osztálytársam is ott volt. Mindketten tudunk már szinte mindent a másikról. "Mindig tök jó vele beszélni olyan érzés mintha a testvérem lenne".-igy voltam vele. Aztán elmesélte hogy vele mindig ugy van hogy beleszeret egy lánybaa és amikor már járnak meg minden akkor már nem kell neki.(én is ő is szűz még). Ma bevallotta hogy szerelmes lett belém.(tnap találkoztunk). Nem tudom mit érzek...:S mindig nézegetem a képeit és szintee nevetgélek a gép előtt amikor irogat de nem biztos hogy tudnék vele járni... mi legyen?, nemtudom mivan veelem és hogy mit tegyek?!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!