Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet valakin észrevenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet valakin észrevenni ha szűz?

Figyelt kérdés
Többször tapasztaltam, vannak akik észre tudjál venni. A kérdés csak az miért és hogyan?
2011. jan. 2. 14:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

@20:11. Természetesen nem haragszom meg az ellenvéleményért. Én sem pontokba szedve nézem meg az embert, hogy illenek-e rá a fenti jelek, de öntudatlanul is ezeket figyelem főként. Ránézek, beszélek vele és megmondom. 70%-ban bejön (29% meg letagadja :D)

A kérdezőnek: igen, szerintem is az érzelmi túlreagálás a leginkább árulkodó és ebből következik a többi is.

2011. jan. 3. 11:36
 22/22 A kérdező kommentje:

Meg kell érteni ha valaki letagadja. Egy párkapcsolat hiánya eleve kellemetlen ha vágysz rá. Ráadásúl általában nagyon dúrva módón a szűzességet vagy a nemi identitásodat szokták támadni. Bele se gondolva, valójábban miért olyan bántó igazán.

Erős elvárás él az emberekben a család vagy minimum párkapcsolatok kialakítására. Ami úgy érzem túl mutat az egyszerű ösztönök, az emberek saját akarata határain. Mint ha kötelező lenne. ( Ki nem mondottan az is. ) Olyan alapvetően elvárt szabály, mint ruhát hordani. Éppen ezért ha valaki nem tartja be az kilóg a sorból.

Érdekes megfigyelni, mennyire eltérő szubkultúrák is milyen hasonló módon reagálnak rá. Még a nagyon művelt emberek közül is kevesen állják meg legalább egy visszakérdezés nélkül: Miért nem volt soha senkid se? Amit pedig a hátad mögöt beszélnek arról olykor jobb nemtudni.

Alapvetően nem csinálnék belőle nagy ügyet. Viszont van amikor úgy érzem jobb letagadni, mert nem akarok céltábla lenni.

Engem gyakran néznek melegnek, pedig minimálisan figyelek az öltözködésemre. Ha erre még rájön a párkapcsolat témája akkor már elég nehéz kikászálódni.

A melegséget tudom, hogy a viselkedésem miatt feltételezik. Pedig csupán arról van szó, hogy gyerekkoromban eléggé el voltam szigetelve és nem volt megfelelő férfi mintaképem.

Elég nehhéz változtatni, ám azt hiszem lehetséges.

2011. jan. 3. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!