Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet valakin észrevenni ha szűz?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:37:
Miben más a gondolkodásmódunk?
Férfiaknál:
1.) Árulkodó kinézet (pl. pattanások), nem öltözködik úgy, mint egy férfi.
2.) Túl kedves a lányokkal, hamar zavarba jön, nem tud mit kezdeni bulikon ha csajozni kell.
3.) Nincs barátnő, vagy ha "van" azt soha nem látja senki.
4.) Nem veszi a csajok jeleit, unalmas témákról beszél velük, sosem kezdeményez.
Nőknél (ez kicsit bonyolultabb):
1.) A "nagy Ő" várása központi jellegzetesség. Idealizált férfiakat szeret romantikus regényekből.
2.) Ha tetszik neki egy pasi, össze-vissza beszél, zavarba jön
3.) Kerüli a szex témát beszélgetés szinten is.
4.) Könnyen lehet sokkolni, kiborítani
Van a szűzk*rva típus is, amelyik megpróbálja magát nagy k*rvának beállítani, hogy így leplezze gyakorlatlanságát. Azt egyszerűen a szerep túljátszására kell kényszeríteni, hogy megtudd az igazat ( pl. mennyire megy a mélytorok, hány pasival voltál max. egyszerre, stb. Előbb utóbb belekavarodik a hazugságokba )
Vicces ez az egész, mert engem pl. egyáltalán nem riaszt ha egy csaj megmondja az igazat. 26/f
Észre lehet venni, az biztos. Inkább a hogyan a kérdés. Nem férfiasan öltözködni? Hát nem veszek fel tangát... Attól még a színek lehetnek rosszul válogatva.
A túl kedvesben tényleg van valami. Esetleg túl érzékeny. Szinte bármit képes vagyok jelzésként értelmezni mivel szeretnék valakit. Ugyanakkor az igazi jelzéseket folyamatosan elhibázom.
Az szingliségnek gondolom vannak mellékhatásai az önértékelésre. Valójában nem tudom, mert nekem ez az egyedüli ismert, normál állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!