Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet valakin észrevenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet valakin észrevenni ha szűz?

Figyelt kérdés
Többször tapasztaltam, vannak akik észre tudjál venni. A kérdés csak az miért és hogyan?
2011. jan. 2. 14:19
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:37:

Miben más a gondolkodásmódunk?

2011. jan. 2. 14:49
 12/22 anonim ***** válasza:
válaszolok helyette, nézd meg a horoszkópot! ha megnézted akkor szupi vagy:)
2011. jan. 2. 14:51
 13/22 blex ***** válasza:
14:47 szerezz be egy humorérzéket
2011. jan. 2. 14:51
 14/22 anonim ***** válasza:
Hogy miben más a gondolkodásuk kicsit komplikált leírni...de nem baj, ha valaki még szűz, akit zavarja azzal jobb ha nem is foglalkozol.
2011. jan. 2. 14:53
 15/22 anonim ***** válasza:
Rólam a barátnőm bátyja mondta meg,hogy már nem vagyok szűz..Foggalmam sincs,hogy a francba csinálja.:D A barátnőmnek nem mondtam el,csak egy hónappal a dolgok megtörténte után és akkor mesélte el,hogy a tesója(egyik találkozásunk után) megkérdezte tőle,hogy szűz vagyok e..azt mondta igen,mire a srác fogadni mert volna,hogy nem.Furcsa..na mindegy.:)
2011. jan. 2. 14:56
 16/22 A kérdező kommentje:
Megtudná valaki válaszolni konkrétabban?
2011. jan. 2. 15:48
 17/22 anonim ***** válasza:

Férfiaknál:

1.) Árulkodó kinézet (pl. pattanások), nem öltözködik úgy, mint egy férfi.

2.) Túl kedves a lányokkal, hamar zavarba jön, nem tud mit kezdeni bulikon ha csajozni kell.

3.) Nincs barátnő, vagy ha "van" azt soha nem látja senki.

4.) Nem veszi a csajok jeleit, unalmas témákról beszél velük, sosem kezdeményez.

Nőknél (ez kicsit bonyolultabb):

1.) A "nagy Ő" várása központi jellegzetesség. Idealizált férfiakat szeret romantikus regényekből.

2.) Ha tetszik neki egy pasi, össze-vissza beszél, zavarba jön

3.) Kerüli a szex témát beszélgetés szinten is.

4.) Könnyen lehet sokkolni, kiborítani

Van a szűzk*rva típus is, amelyik megpróbálja magát nagy k*rvának beállítani, hogy így leplezze gyakorlatlanságát. Azt egyszerűen a szerep túljátszására kell kényszeríteni, hogy megtudd az igazat ( pl. mennyire megy a mélytorok, hány pasival voltál max. egyszerre, stb. Előbb utóbb belekavarodik a hazugságokba )

Vicces ez az egész, mert engem pl. egyáltalán nem riaszt ha egy csaj megmondja az igazat. 26/f

2011. jan. 2. 17:58
 18/22 A kérdező kommentje:
Az első pontott leszámítva majdnem passzol rám a leírás. Az unalmas témákról annyit, a többségnek unalmas vagyok de van akivel jól kijövök. A legjobb barátom pedig nő. Lassan 9 éve.
2011. jan. 2. 18:26
 19/22 anonim ***** válasza:
Luigi Vampa kicsit melé nyúltál, ha nem haragszol meg:) én öltözésem nem voltozott meg azóta, most is kedves vagyok, nincs barátnőm és ez jelent semmit se. Volt barátnőm aki szűz volt és érdekelte is nagyon a szex téma. Van olyan nő aki már nem szűz és zavarba tud jönni, csak szex terén nem:) Amit mondtál mind cikizések a szűzekről, nem pedig a valóság:P kicsit nagyon melé nyúltál, mintha nők lapjából olvastad:) nem így lehet észre venni aki szűz.
2011. jan. 2. 20:11
 20/22 A kérdező kommentje:

Észre lehet venni, az biztos. Inkább a hogyan a kérdés. Nem férfiasan öltözködni? Hát nem veszek fel tangát... Attól még a színek lehetnek rosszul válogatva.

A túl kedvesben tényleg van valami. Esetleg túl érzékeny. Szinte bármit képes vagyok jelzésként értelmezni mivel szeretnék valakit. Ugyanakkor az igazi jelzéseket folyamatosan elhibázom.

Az szingliségnek gondolom vannak mellékhatásai az önértékelésre. Valójában nem tudom, mert nekem ez az egyedüli ismert, normál állapot.

2011. jan. 2. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!