Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy lány még szűz ezt...

Ha egy lány még szűz ezt miből lehet észrevenni?

Figyelt kérdés
nem ugy értem h szexközben "ügyetlen,tapasztalatlan" hanem másbol (külsőére vagy vmi másra vagy ahogy csokolzik )
2008. jún. 1. 21:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

biztosan semmiből, amíg el nem veszíti. ha vérzett, nagy eséllyel szűz volt. De vannak olyanok is, akiknek már kilyukadt a szűzhártyájuk, s nem véreznek - tehát ez sem jelenti feltétlenül azt, hogy ők nem szüzek.

a csókolózásnak meg semmi köze hozzá, nem lesz ügyetlenebb a szűz:)

2008. jún. 1. 21:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
csak a szűzhártyából v ha megkérdezed:D
2008. jún. 1. 21:26
 3/12 anonim válasza:
0%

külsőre pl. abból lehet észrevenni hogy bőr van a nyakán.

Rocky

2008. jún. 1. 21:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Külsőre pl az, hogy kicsit visszahúzódóbb. Ha már jobban ismered és mondjuk odateszed a kezed, megsimogatod a combját vagy ilyesmi, akkor elhúzza a kezed. Vagy zavarba jön. Ha ismered, akkor azt úgyis fogod tudni, hogy vonzódik hozzád. (Ha nem vonzódna, nem lenne veled.) Ha már nem szűz a lány, akkor több dolgot enged, ő is megtesz neked ezt-azt, simogat stb. Egy szűz lány nem biztos, hogy mer téged fogdosni. De persze ezek nem biztos jelek. Teljesen biztos jelek nincsenek. A csókolózással pedig egyáltalán nem lehet párhuzamba vonni. A szex közbeni jelek nem írom le, mert nem arra vagy kíváncsi... :P
2008. jún. 1. 21:40
 5/12 anonim ***** válasza:
11%
ÚGY LEHET ÉRSZREVENNI,HOGY MÉG NEM VOLT VIRÁG AZ ÁGYÁSÁBA XD
2008. jún. 1. 21:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Talán fél?

Amúgy szerintem így aktus előtt..nem annyira lehet ezt kiolvasni ilyen dolgokból. Esetleg célzások.. bizonyos beszélgetésekben. Beszélgess az illetővel ilyesmi témákról, ha az, biztos rájössz Te is.

De mindenesetre van olyan, hogy valaki tök profin csinál mindent, PEDIG szűz..

Az aktusnál pedig szerintem abból, hogy vagy fáj, vagy azért meglepődik ha mégse,.. szal ott is vannak jelek.

2008. jún. 1. 21:58
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Én sokkal bátrabb lettem, mióta megtettem! Bátrabban hergelem fel a pasimat bármikor.. mondjuk lehet, h ez természetes :)
2008. jún. 1. 21:59
 8/12 anonim ***** válasza:
12%
Ha nagyon szeret, megmutathatja a szűzhártyáját. Az 90% bizonyosság... de ennél valamivel jobban kellene bíznod benne - nem? És remélem, nem ez a fő szempontod?
2008. jún. 1. 22:26
 9/12 anonim válasza:
100%

hi!

a visszahúzódo/szégyellős/zavarbajövős dolog nem nagyon igaz,sőt... (tapasztalat) :)

egyébként nem lehet úgy megállapítani vkiről h szűz v nem h ránézel (kivéve uri geller xD)

a legegyszerűbb az ha megkérdezed ^^

2008. jún. 2. 13:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha megkérdezed, még egy pofon se kizárt...ha visszahúzodó, vagy hasonló személyiség jegyei vannak még nem biztos, hogy szűz...Külsőre, viselkedésre, nem lehet adni, az ilyesmi csak az ágyban derül ki.
2008. jún. 3. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!