Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem a katólikus papomba. Van esélyem egy titkos kapcsolatra?
Van esélyed, de inkább ne menj bele... Nem véletlenül ment papnak az az ember. És ha még ki is ugrana miattad, utána hogy fog elszámolni a lelkiismeretével? Nem félsz, hogy idővel meggyűlölne Téged?
Szerintem jobb, ha inkább hagyod ezt az egészet. Annyi szabad állapotú pasi szaladgál még az utcákon.
Előző vagyok. Én elhiszem Neked, hogy tetszik a papod, biztos jó pasi és a személyisége is vonzó... Ha a papODnak nevezed, feltételezem, hogy vallásodat gyakorló katolikus vagy. Akkor nyilván tisztában vagy az egyház tanításával is. Szerintem óriási lelkiismereti válságba taszítanád a papot is, magadat is.
És gondolj arra, ha esetleg kiderülne, még a közösségben is botrány lehet.
Kinél szoktál gyónni? Keress sztem valami öreg papot, és gyónj ezentúl annak... A fiatal papot meg inkább kerüld. :( Sajnálom, tudom, hogy nagyon nehéz, de fiatal vagy még, és tuti találsz majd mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!