Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik interneten ismerkedtek, azoknak milyen volt az 1. talákkozás? Volt aki kiábrándult?
1.) Sokat beszélgettünk előtte msn-en és telefonon, találkoztunk, össze is jöttünk, de 3 hónap után rájöttem, hogy rosszul ismertem ki és elbúcsúztam.
2.) Msn-en bejött, élőben katasztrófa...
3.) Vele beszéltem a legtöbbet msn-en így fiúk közül, meg teló sms már a kezdetektől. Találkoztunk és már aznap összejöttünk. Ez immár 8 hónapja volt és még mindig együtt és minden csodálatos. Az első 4 hónap távkapcsolat volt, de szerencsére már ezen is túl vagyunk és vele sokkal jobb, mint azzal az exemmel volt, akit élőben ismertem meg.
Tehát én azt mondom, hogy így is kialakulhatnak nagy szerelmek és csak azt lehet félreismerni, aki eleve másnak mutatja magát. Köztünk kezdetektől megvolt a bizalom és eddig nem adott rá okot, hogy ez megváltozzon és remélem nem is fog :)
18/L
nekem osszejott :) egy netes tarskerson talalkoztunk,8 honap nskype,majd kijottem hozza Amerikaba ( magyar a parom)
most babat varunk :)
szoval osszejohet de en is talalkoztam elotte par idiotaval...
ne add fel! :)
1. sokat beszélgettünk MSN-en, de még az első randi előtt rájöttem, hogy ő nem nekem való
2. még több MSN, utána randi és egyáltalán nem volt csalódás, hiszen küldött képet (én is Neki)
Szóval nem csak a kérdést nem értem, de itt sokakat sem. Hogy lehet kiábrándulni abból, akivel egy csomót beszélsz MSN-en, meg látsz Róla képet? Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!