Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasit válasszam?
1/ 13 éves,nem drogozik,néha iszik,féltékeny,nem bízik meg bennem,imád engem,ölni tudna értem(most ő a pasim)
2/ 16 éves,néha drogozik,néha iszik,imád engem,ölni tudna értem,megbízik bennem,híres...
Mindkettőt szeretem..nagyon!!:/ Kérdezhettek ha akartok,most hirtelen nem tudom mit írhatnék róluk.Bocsi ha hülyén fogalmaztam de nem aludtam semennyit.
13/L
a másik beszólogatós 75%osnak pedig üzenem, h emlékezzen vissza amikor még ő volt fiatal (nemfeltétlen 13) akkor amikor még nemvolt pasid, de már felébredt benned az h milyen jólenne ha lenne veled valaki, aki fogja a kezed, együtt tudtok sétálni, ad egy puszit az arcodra...és esténként azon ábrándoztál h dejólenne ha lenne melletted egy ilyen.
hát erről beszél ez a kiscsaj is...nemkell eljátszani itt az okos tapasztaltat h ő biztosan aztsetudja mi az h szeretni...hidd el, a fiataloknak sokkal másabb elképzelésük van a "szerelemről" és néha ezek az érzések sokkal tisztábban mint idősebb korban. idősebb korban már elvárásaid vannak, és a szerelem is máshogy jön, és mást jelent. ilyen fiatalon a szerelem egy tök tiszta érzés, amikor még nincsenek negatívan befolyásoló tapasztalataid, stb. úgyhogy kérlek ne fikázzad ezt a csajt, ne tegyél úgy mintha telennél itt a nagy bölcs aki majd megmondja h a 13 éves aztsetudja mi az a szerelem. tudja ő, csak ebben a korban még máshogy képzelik el.
"változnak az idők...mostmár a 13 éves könnyebben megtalálja a szőke hercegét. sztem fogadjátok el ezt a tényt, és ne szólogassatok be, ettől nemfogtok okosnak tűnni, inkább szerencsétlennek."
A "szőke herceghez" kell egyfajta érzelmi érettség is, ami ritkán adott 13 évesen.
Szerelem már az óvodában is van, nem is ezzel van a gond!
Én anyaként aggódnék, ha a 13 éves lányom ivós, vagy drogos fiúk közül akarna választani. És mivel fiatalokkal dolgozom, sajnos ismerem ennek a korosztálynak a problémáit, buktatóit és azt is, ha otthon a családban nem oké minden, nincsen szeretetteljes háttér, elfogadás és egyben némi szigor is, akkor ezek a szerencsétlen kiskamaszok meddig képesek elmenni, hogy ezt valahonnan pótolják, megkapják.
Nem arról beszélek, amikor egy 13 éves fiatal szerelmes lesz, ez az eset itt, amit a kérdező kislány írt egy picit másról szól érzésem szerint.
Nem én voltam az, aki ilyeneket mondott róla, talán egy másik 75%-os volt.
Mivel írtam, hogy fiatalokkal foglalkozom és imádom is őket, eszembe nem jutna így beszélni bármelyikőjükkel sem.
Nem írnám le,hogy melyik hírességről van szó,mert nem szabad.De ez bonyolult.
Nem pártolok a drogos melett,anyám se szereti a drogosokat.
Aki még régebben írta,hogy jó nekem ,hogy így ragadnak rám a pasik,téved.Nem ragadnak rám a pasik,ők ketten is hirtelen jöttek,internetes kapcsolat.Egyébként utálják egymást a fiúk..Köszönöm a normális válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!