Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasit válasszam?
1/ 13 éves,nem drogozik,néha iszik,féltékeny,nem bízik meg bennem,imád engem,ölni tudna értem(most ő a pasim)
2/ 16 éves,néha drogozik,néha iszik,imád engem,ölni tudna értem,megbízik bennem,híres...
Mindkettőt szeretem..nagyon!!:/ Kérdezhettek ha akartok,most hirtelen nem tudom mit írhatnék róluk.Bocsi ha hülyén fogalmaztam de nem aludtam semennyit.
13/L
A 16 évest, Ö a kemény gyerek, mert iszik és drogozik.
Már várom a következö kérdésed, hogy "lehetek terhes?"
1.) szeret téged? ha valaki szeret, az megbízik benned.
2.) drogozik? alapból kizáró tényező. ha csak néha, akkor is.
Két emberbe hogy lehet szerelmes egyszerre az ember? Ezt sosem értettem... A második fiúnál látszik, hogy az is motivál téged, hogy híres... tehát menőzni akarsz vele?
13 évesen szerintem még fiatal vagy a pasizáshoz amúgy. Ez a te életed, én nem szólok bele, csak véleményt alkottam. De volt pár ismerősöm, aki korán kezdte, mint te, és egy részük nagy r.banc lett, másik részük belesavanyodott a dolgokba.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!