Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első sexnél mire számíthatok?
Jééééééééééééééééééééééééééééééééééééézusooooooooooooom. Nehoyg le merj feküdni a barátoddal, ha ennyire nem tudsz semmit a szexről.
Alap hogy levetkőztet, de azt nem akkor kéne először. Először pettingelni is kéne és megismerni egymás testét. Tudod egyáltalán mi az a petting? xd remélem lagalább azt tudod..
72 órás tabi csak akkor kell ha baleset történt, vagyis hímivarsejtek jutottak a hüvelyedbe mert mondjuk kilyukadt az óvszer. Gumit mindenféleképpen használjatok. De szerintem neked nem kéne még szexelni. 12-13 évesnek tippellek :O nem többnek. Ha kérdés van, akkor mondjad nyugodtan.
15/L
Komolyan...ez azért már durva:D Szexelni akarsz, de nem tudod, hogy mikor szükséges a 72 órás tabletta??
Amúgy is pettingeltetek már, vagy csak úgy belerohantok az egészbe?
Szerintem te egyáltalán nem vagy még felkészülve. Ha lehet előszőr olvass át mindent amit a szexel kapcsolatban tudni kell, aztán még gondold át, hogy valóban szeretnéd-e.
most mit izéltek szegénnyel?:D az én 18éves barátnőm sem túl tájékozódott a szexualitás terén..és már ő sem szűz.. (ja elkúrta..mint megannyi buta fiatal tinilány)
bár azért ennyire nem súlyos a helyzet mint a kérdezőnél:)
na hogy válaszoljak is:
lefogjátok egymást vetkőztetni, ne legyél szégyellős és a 72órás tabi csak akkor kell ha a terhesség esélye fent áll valamilyen okból..
pl: nem védekeztetek, kiszakadt gumi, kint felejtett hüvelygyűrű vagy mi a rák a neve stb-stb.
a 72órás tabi nem tesz jót a testednek, inkább védekezzetek mint hogy arra építsetek.
és mellesleg a gumi nemi betegségek ellen is véd.
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!