Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki lefordítani nekem itt hogy miről is van szó?
Jah és az normális , hogy miután ezt a beszélgetést elolvastam gyilkolni támadt kedvem?
Na de gondolj már bele kérdező/utolsó pont annyit kapsz érte, mint egy normális emberért! Megéri?
Nevetséges emberek lepik el kis hazánk nyelvét, én arra vagyok büszke, hogy soha nem leszek képes ilyeneket írni :)
Az én idegeimet már nem borzolják fel az ilyen események... :D
Egyébként nem merem elhinni, hogy nem érted...
De azért leírom:
Brigitta: Nagyon jól éreztem magam a mai nap folyamán, kellemes vásárlási élményekben volt részem. (itt következik 3 divatmárka elnevezése). Köszönöm, kedves Jézus, hogy hoztál nekem ajándékokat, illetve néked is, szerelmem.
Attila: Köszönöm, hogy vagy nekem, az egyik ruházati bolt (Pull and Bear) próbafülkéjében kellemeseket nevetgéltünk, illetve egynéhány ruhaneművel gazdagabb lett a már amúgy is széles skálát felölelő ruhatáram.
Brigitta: A mai nap folyamán az Árkád és az Aréna nevezetű plázákban tettünk vásárló körutat, ezúton szeretném megköszönni neked, drágám, a Pull and Bear farmernadrágot, valamint a Bershka ruházati cikkeket.
Attila: Ezen felül még fogsz kapni karácsonyra is valamit. Valamit, ami igazán tetszeni fog a látószervednek. Ez egy igen kellemes nap volt veled, szerelmem, sokat kacagtunk, nagyon szép nap volt ez.
Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!