Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek vele beszélgetni! Miért van ez?
b*sszus szedd öszze magad! Beszéljetek akármiről...
pl k*rva hideg van, vagy ilyesmi jön magától!
Tőlem is általában azt szokták először kérdezni a lányok msn-en ,hogy mizu ?! ,és általában mindig élek,semmi,vagy valami egyszerű tömör választ adok ,szóval azzal még nincs elrontva semmi :) ,a közös témáról meg annyit,hogy szerintem nem ok nélkül ír rád a fiú ha bent vagy(szóval te is tetszel neki ),kérdezd meg hogy hogy van,mit csinál,milyen volt a napja,meg ilyen hülyeségek,mintha egy "normális" fiúval beszélgetnél.
Sok szerencsét ;D
legyé má kretív b+!
nem hiszem el hogy semmirő nem tudsz vele dumálni.
el bizony:)
a téma hiánya nem önbizalom hiány inkább butaság kérdése.. két intelligens embernek mindig van közös témája. nekem 0 az önbizalmam, de msn-n nincs is szükség ilyesmire... mi baj történhet? a monitor megvéd..^.^:)))
sőt.. ha csak az egyiknek van 1 kis sütni valója már akkor is van duma téma.. mert az feldobja a témákat.. de az ilyen beszélgetés hosszú távon unalmas lesz az "okos"abbik fél számára mert olyan érzése lesz, hogy a falhoz beszél... csak dobja fel a témákat ezerrel a "buta" partner pedig 2-3szóban reagál..
teccik érteni?
tessék szépen gondolkozni, szépen bőven kifejteni mindent és témáról témára automatikusan ugrálni.. ha belejössz akkor menni fog a naphosszakig tartó msn duma.
monjuk nem írtad hány éves vagy.. de olyan 13-16ra tippelek.
akkor maradjanak még csak a gagyi témák:
kedvenc film, szín, állat, gyümölcs.. é a lényeg hogy amikor ezt tárgyaljátok
pl a kedvenc színt.. akkor ne csak annyi legye na duma hogy:
há' nekem a kék...
há' nekem meg a ződ..
hanem.. nekem a kék azért mert bla-bla-bla bla...blaa..
mert olyan szép az ég... imádok kirándulni szabad ég alatt bla-bla-bla-blaa
a tenger víz, úszni/hasat süttetni is szeretek, bla-bla-blaaaa
múltkor vért vettek tőlem/arcon ütöttek és bekékült bla-bla-blaaaa-bla
na vmi ilyesmi o.O
****kérdezd meg hogy hogy van,mit csinál,milyen volt a napja,meg ilyen hülyeségek,mintha egy "normális" fiúval beszélgetnél. ****
a mizu után ezeket a kérdéseket rühellem a legjobban:DDD
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!