Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merek vele beszélgetni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek vele beszélgetni! Miért van ez?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nekem nagyon tetszik és szokott fent lenni msn-en ő mindig rám ír ha elérhető vagyok, de én nem merek mert attól félek nem lesz majd közös témánk. Segítsetek ez csak önbizalom kérdése? És ha megkérdezi mizu és én lelövöm az egészet azzal hogy semmi különös azzal el van rontva az egész?
2010. dec. 30. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:

b*sszus szedd öszze magad! Beszéljetek akármiről...

pl k*rva hideg van, vagy ilyesmi jön magától!

2010. dec. 30. 14:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írj Rá. Nem rontasz el vele semmit. Sok sikert.
2010. dec. 30. 14:38
 3/10 A kérdező kommentje:
válasznak kb.jönne hogy igen és? vagy csak egy kérdő jel...annyira hülyén érzem magam..:S
2010. dec. 30. 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Tőlem is általában azt szokták először kérdezni a lányok msn-en ,hogy mizu ?! ,és általában mindig élek,semmi,vagy valami egyszerű tömör választ adok ,szóval azzal még nincs elrontva semmi :) ,a közös témáról meg annyit,hogy szerintem nem ok nélkül ír rád a fiú ha bent vagy(szóval te is tetszel neki ),kérdezd meg hogy hogy van,mit csinál,milyen volt a napja,meg ilyen hülyeségek,mintha egy "normális" fiúval beszélgetnél.

Sok szerencsét ;D

2010. dec. 30. 14:41
 5/10 anonim ***** válasza:

legyé má kretív b+!

nem hiszem el hogy semmirő nem tudsz vele dumálni.

2010. dec. 30. 14:42
 6/10 Moszuke ***** válasza:
100%

el bizony:)

a téma hiánya nem önbizalom hiány inkább butaság kérdése.. két intelligens embernek mindig van közös témája. nekem 0 az önbizalmam, de msn-n nincs is szükség ilyesmire... mi baj történhet? a monitor megvéd..^.^:)))

sőt.. ha csak az egyiknek van 1 kis sütni valója már akkor is van duma téma.. mert az feldobja a témákat.. de az ilyen beszélgetés hosszú távon unalmas lesz az "okos"abbik fél számára mert olyan érzése lesz, hogy a falhoz beszél... csak dobja fel a témákat ezerrel a "buta" partner pedig 2-3szóban reagál..

teccik érteni?

tessék szépen gondolkozni, szépen bőven kifejteni mindent és témáról témára automatikusan ugrálni.. ha belejössz akkor menni fog a naphosszakig tartó msn duma.

monjuk nem írtad hány éves vagy.. de olyan 13-16ra tippelek.

akkor maradjanak még csak a gagyi témák:

kedvenc film, szín, állat, gyümölcs.. é a lényeg hogy amikor ezt tárgyaljátok

pl a kedvenc színt.. akkor ne csak annyi legye na duma hogy:

há' nekem a kék...

há' nekem meg a ződ..

hanem.. nekem a kék azért mert bla-bla-bla bla...blaa..

mert olyan szép az ég... imádok kirándulni szabad ég alatt bla-bla-bla-blaa

a tenger víz, úszni/hasat süttetni is szeretek, bla-bla-blaaaa

múltkor vért vettek tőlem/arcon ütöttek és bekékült bla-bla-blaaaa-bla

na vmi ilyesmi o.O

2010. dec. 30. 14:42
 7/10 Moszuke ***** válasza:
100%

****kérdezd meg hogy hogy van,mit csinál,milyen volt a napja,meg ilyen hülyeségek,mintha egy "normális" fiúval beszélgetnél. ****

a mizu után ezeket a kérdéseket rühellem a legjobban:DDD

22/f

2010. dec. 30. 14:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Istenem haláliak vagytok ...szét röhögtem magam rajtatok...de úgy érzem igazatok van köszike! DE amm régen dölt belőlem a szó ő meg udvariasan hallgatott mindig tömören fogalmaaz. Néha azt akarom hogy ő is meséljen de nem ő cxsak.."Igen jól", meg "hát semmi kül.", de amikor nem vagyok fent akkor meg írja hogy hiányzol meg bocsi ha megbántottalak meg ilyenek de valamikor csak olyanokat hpogy nem vagy" jó éjt!"
2010. dec. 30. 14:49
 9/10 A kérdező kommentje:
hidd el én is...14/L
2010. dec. 30. 14:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj meg olyanokat kérdezni tőle,amire biztos ,hogy hosszú ,összetett választ fog adni ,amúgy nem tudom miért kell ennyire túl dramatizálni egy msn beszélgetést.
2010. dec. 30. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!