Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek nem volt még barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nem volt még barátnője az biztos hogy csúnya?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok de nem volt még barátnőm. Azt mondják nem vagyok csúnya, volt aki meg is lepődött h nem volt barátnőm mert szerinte jól nézek ki. Nem tudom hogy igaz e vagy sem lehet hogy kamuzott.

Nem azért nincs barátnőm mert nem szerettem volna, csak aki nekem kellett annak én nem kellettem, ha lehetett elkerült, ha hívtam valahova akkor nem ért rá.

2010. dec. 29. 10:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet. :) Én lassan 28 leszek és nem volt még SEMMI közöm nőhöz. Pedig kaptam már pozitív visszajelzést a külsőmet illetően, és nem is ismerősöktől. Mondtak már többen is helyesnek, volt olyan is aki azt mondta szép vagyok, volt aki 11 pontot adott 10-es skálán. Mégis úgy érzem, hogy egyáltalán nem érdeklem a nőket. Megnézni sem nagyon szoktak, eddig egyszer kétszer volt ilyen talán. Már ott tartok, hogy lassan nem tudom magam hova tenni, mit gondoljak. Ha nem vagyok csúnya akkor már valaminek már lenni kellett volna :) Önbizalmam nincs, ezt aláírom. :)
2010. dec. 29. 11:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Valszeg igen. Aki jól néz ki, az akkor is talál ilyen-olyan csajt, ha nem akar.
2010. dec. 29. 11:36
 13/16 A kérdező kommentje:

Nekem nem ilyen-olyan csaj kell, azért vannak igényeim:D

Volt hogy megnéztek csajok de azok minősíthetetlenül csúnyák voltak.

2010. dec. 29. 12:19
 14/16 anonim ***** válasza:

"Volt hogy megnéztek csajok de azok minősíthetetlenül csúnyák voltak."

Na itt a baj. Lefogadom, hogy azokból is meg lehetett volna d*gni párat. Túl nagyképű vagy, emellett meg önbizalomhinyos (legrosszabb párosítás, maikor valaki az önbizalomhiányát nagyképűséggel palástolja).

2010. dec. 29. 12:33
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagyképű. De akik csúnya az csúnya, még egy dugásra se jó.
2010. dec. 29. 13:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Akinek nem volt még barátnője az biztos hogy csúnya?

Miért lennél az?

És pl. ha te megismerkedsz egy gyönyörűszép lánnyal és majd kiderül, hogy neki meg barátja nem volt? Érted most már h mire akarok kilyukadni? Attól még h vki-nek nem volt barátja/barátnője nem ronda az illető!!!

:)))

2010. dec. 29. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!