Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne, ha? : ) (elméleti kérdés)
Már régebben is foglalkoztatott a kérdés, de nem nagyon találtam rá választ...
A szituáció a következő:
Egy fiú/lány beszélget valakivel az interneten egy ideje... Úgy tudja az illetőről, hogy ellenkező nemű... Elkezdi vonzani, tetszik neki amiket ír, mondjuk "beleszeret"... Sokat beszélgetnek... Ez egyre erősödik...Viszonylag sok idő múlva összehoznak egy találkozót, és kiderül a másik félről, hogy azonos nemű. Az adott emberkénk, aki ugye mit sem tudott erről, teljesen tanácstalan, össze van zavarodva, nem tudja mit érez.. A másik fél egyértelműen homoszexuális. Ha megmarad a vonzalom, vagy ha nem is... Az adott ember totál hetero, csak ugye megzavarta az illúzió, vagy ez már kicsit összezavarja a dolgokat?
És ha mondjuk beleszeret az addig "hetero" ember, akkor csak emiatt váltott, vagy ezt akkor csak elő kellett hoznia valamilyen történésnek, ha nem akkor, máskor jött volna elő? Ezernyi kérdést tehetnék még fel, de rátok bízom.
És úgy egyáltalán.. Nektek mi a véleményetek erről ?:) Esetleg hallottatok már hasonlóról?
Én egy sokkal idősebb hapsival beszélgettem, aki nagyon jófej volt és azt mondta, hogy csak 23. Személyes találkozásnál derült ki a korkülönbség, de nem zavart össze. Nekem nem egy apa kell.
Nagyon szépen elszúrtad a dolgokat!
Huh... Ez érdekes, mert az egyik (lány) haverommal is volt már ilyen, nem is rég... Interneten megismerkedett egy nála jópár évvel idősebb "sráccal", csak képet látott róla, de tökre belezúgott meg minden, erre egy napon közli a gyerek, hogy ő igazából egy lány... Hát, mondanom sem kell, elég szarul érintette szegény spanomat ez a dolog, alig bírta magát túltenni rajta. Mostmár látszólag túllépett, de azt csak ő tudja, mit is érez valójában...
Egyébként én otthagynám a p*csába az illetőt, ahogy azt már sokan írták előttem.
"Ha nem néznéd, hogy fiú-e vagy lány, nem csalódnál senkiben" (Sziámi)
Egyébként aki hazug, azzal nem jó kezdeni. Tehát nem a neme, hanem a fajtája miatt hagynám ott azonnal.
Elég gyenge dolog valakibe interneten keresztül beleszeretni. ---> Én interneten ismertem meg a párom és szerettem még a személyes találkozó előtt. És, ha őszinte az ember írásban akkor nem fog csalódni sem pofára esni. Ha nincs őszinteség akkor nagyot lehet bukni. Majnem 5 éve vagyunk együtt. Az meg már más tészta, hogy az utóbbi egy évben romlanak a dolgok.
22/N
Látom nem a legfrissebb kérdés, de azért írok ide:
Sztem attól is függ, hogy:
-az interneten belül pontosan hol beszélgettek. Sok rpg játékban meg böngészős szocioszimulátorban (erepublik, ejahan, stb) sokan játszanak ellenkező nemű karakterrel. Csak úgy, poénból. És nem csak a homokosok. De párt keresni szvsz nem ilyen helyeken kell.
-Az illető tisztában volt-e azzal hogy a másik beleszeretett. Ha igen, és ennek ellenére nem szólt, akkor az tényleg nagy taplóság volt tőle. Illett volna már az elején figyelmeztetni a másikat, mielőtt komolyra fordul a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!