Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok milyen alapon panaszk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok milyen alapon panaszkodnak itt olyan jelenségek miatt, amikért ők a felelősek?

Figyelt kérdés

Két fő dolgot emelnék ki.

Az egyik: "Miért nincs egyetlen normális férfi sem?"

Én úgy látom, hogy lenne, csak a legtöbbet

kiirtották. Mégpedig maguk a nők, amikor a tahó, semmirekellő alakokat választják a normális férfiak helyett.

A másik: "Miért nem értik a férfiak, hogy a nem az nem?"

A nőknél a nem sokszor igen, csak szenvedjen még egy kicsit a férfi, mielőtt nagy kegyesen szóba állna vele.

De ha a nők ilyeneket művelnek, akkor miért csodálkoznak a végeredményen?

2010. dec. 27. 21:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
nem rád értette az alpárit, hanem rám :) Ezer bocs érte...
2010. dec. 27. 21:58
 22/26 anonim ***** válasza:
56%

Na, én meg rengeteg hűtlen férfival találkoztam, sőt, engem is csaltak meg nemegyszer, ebből vonjam le, hogy az összes pasi ilyen?

Azonkívül kell a francnak a tahó pasi, annál undorítóbb nincs is, nekem gyengédség kell, szerelem, nem az, hogy rongyként legyek dobálva...

Nálam a nem, az nem, senkit nem szopatok, és még millióan így gondoljuk, de ha kell egy biztos válasz, tökön is rúghatunk titeket, ha elsőre se értitek, hogy nem.

21/L

2010. dec. 28. 00:22
 23/26 anonim ***** válasza:
43%

00:22 (utolsó)

És mit csináltok, ha a fiú kivédi a rúgást, vagy semmiség neki a fájdalom?! :)

2010. dec. 28. 03:11
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
A nőknek nem a normális, hanem a jóképű és gazdag férfiak kellenek. Aztán jó h sírnak, h nincs normális férfi, mert aki nem néz ki jól és nincs elég pénze, az már nem is számít férfinak.
2010. dec. 28. 08:32
 25/26 anonim ***** válasza:
59%
00:22 ha engem tökönrúgnál, én orrbarúgnálak. elvégre, te ütsz, én is ütlek, elhitetem magammal, hogy közveszélyes vagy, és az életem függ attól, hogy nem rúglak orrba. jó, mi?
2010. dec. 28. 09:27
 26/26 A kérdező kommentje:
Fiúk, lányok, nem azért írtam ki a kérdést, hogy összekapjatok. Meg lehet ezt beszélni higgadtan is.
2010. dec. 28. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!