Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok milyen alapon panaszkodnak itt olyan jelenségek miatt, amikért ők a felelősek?
Két fő dolgot emelnék ki.
Az egyik: "Miért nincs egyetlen normális férfi sem?"
Én úgy látom, hogy lenne, csak a legtöbbet
kiirtották. Mégpedig maguk a nők, amikor a tahó, semmirekellő alakokat választják a normális férfiak helyett.
A másik: "Miért nem értik a férfiak, hogy a nem az nem?"
A nőknél a nem sokszor igen, csak szenvedjen még egy kicsit a férfi, mielőtt nagy kegyesen szóba állna vele.
De ha a nők ilyeneket művelnek, akkor miért csodálkoznak a végeredményen?
21.25.
téged nagyon el kéne fenekelni =)
21.24, aki nem szamóca
Köszönöm. Nagyon tetszett a válaszod.
21.25-ös lány
Nem mindegy, milyenek vagytok. Elég alpári volt a válaszod.
Teljesen egyetértek a kérdezővel.
Azért csodálkoznak a végeredményen mert a legtöbbjük hülye mint a segg.
a 2. pl-dra reagálok inkább azt én is többször szoktam mondani.
hogy ha itt egy csaj elkezd ezért panaszkodni, akkor az 1 csaj nem pedig az összes. pl én is rohadtul utálom h nem értik h a nem az nem, és nálam valóban az, nem úgy mint sok más csajnál. ennyi. ha egy csaj ír ide vmit az nem az összes csaj véleménye, és nem minden saj egyforma. és ez egy rohadtul gáz felfogás h mindig a lányok így meg úgy mintha mindegyik full egyforma lenne és mind így gondolná.
A válasz lehet, hogy alpári volt. Az viszont tény, hogy ismét ostoba sztereotípiák kerültek elő a kérdésben.
A kérdésedre úgyis az lesz jó válasz, amit te annak tartasz...
Tévedés, hogy a tahókat választjuk magunknak. Minden normális ember olyan embert szeretne maga mellé, aki megfelel. És nekem senki nem mondja, hogy olyan emberre van szüksége, aki lenézi és leoltja mindenért.
De több ponton is megtámadhatnám a gondolkodásmódodat.
Lehet, hogy nem tetszett a válaszom, de már kicsit elegem van abból, hogy az emberek nem látnak az orruknál tovább...
Nem a nők írtották ki, hanem a nők egy része, a flegma bunkó ri*ancok, így ők csak nyertek ezzel sokat.Ez van.
Én még bízok abban, hogy valahol valaki csak rám vár, soha nem vesztem el a reményt!
20f
ám fiu vok XD
az alpárit elismerem és jól esik
nőkre gondoltam
ők lesznek körülvéve popólesőkkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!