Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok milyen alapon panaszkodnak itt olyan jelenségek miatt, amikért ők a felelősek?
Két fő dolgot emelnék ki.
Az egyik: "Miért nincs egyetlen normális férfi sem?"
Én úgy látom, hogy lenne, csak a legtöbbet
kiirtották. Mégpedig maguk a nők, amikor a tahó, semmirekellő alakokat választják a normális férfiak helyett.
A másik: "Miért nem értik a férfiak, hogy a nem az nem?"
A nőknél a nem sokszor igen, csak szenvedjen még egy kicsit a férfi, mielőtt nagy kegyesen szóba állna vele.
De ha a nők ilyeneket művelnek, akkor miért csodálkoznak a végeredményen?
1. ebben van igazságalap, de nem értek egyet. a nők a rosszfiús pasikat szeretik,ez tény, de soah egyetlen nő a világon nem szerette ha megcsalták és hazudtak neki.
2. a nem az nem. egész egyswzerű, nincs igen. az van, hogy a nők gyakran gyengék, és befolyásolja őket a pasi. és nemet akarnak mondani, de hát melyik nő tud nemet mondani ha egyo lyan srác kéri akiért bármit megtenne? ti meg belemagyaráztok minden f*szságot.
előbb utóbb seggleső b*zikkal lesztek körülvéve azt nézhettek
am én is tök jófej,udvarias (és szerény XD) voltam ezért néztek le (sokan de nem mindenki)
most paraszt vok és láss csodát ugrott a bulik száma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!