Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok és nem szélesedett ki a csípőm. Magyarul nem nőies az alakom. Emiatt taszítani fogom a fiúkat?
Későn érő típus vagyok, még csak most kezdtek el érdekelnia srácok, azonban emiatt aggódom. Egyébként nincs rajtam súlyfölösleg plusz a barátnőim szerint még nagyon csinos is vagyok (nem értem ez miért zavarja őket).
18/L
magabiztos áthaladás:zacskóval a fejen
am ha arcod szép akk nó para
Nekem kifejezetten széles a csípőm, és szerintem ha a most divatos ruhákat hordanám, ez kifejezetten hátrányomra válna, nem állnának jól. A mai divatot pont ilyen vékony alkatra tervezték. tehát, ha ez megnyugtat, nem is "divatos" ma a nagyon homokóra alkat.
Semmi baj nem lehet az alakoddal, ne ezen törd a fejed.
A siker kulcsa az Ö N B I Z A L O M
Én láttam már nem 1 hízott ronda arcú csajokat olyan önbizalommal menni végig az utcán hogy szánalmas volt már.
Te meg még egy eléggé "közkedvelt" ideálba tartozol ráadásul érni is fogsz még valamennyit. Nekem éppenséggel egy elég széles csípőjű barátnőm van mert nekem az jön be ,ő meg amiatt aggódott azelőtt ,hogy túl széles.
Amúgy sokkal több férfinak jön be keskenyebb mint a széles az én korosztályomból legalább is úgy vettem észre.
18/F
Nem azért akarsz szexis lenni, hogy meg akarjanak dugni?
Na ne már, akkor meg ne ide gyere önbizalomnövelésért.
A szexis más szóval a csinos, kívánatos. Azt hiszem, hogy ezek azok a jelzők, amiket azokra a nőkre aggatunk, akiket szívesen megraknánk, és ezt ti nők is tudjátok.
Am ha ilyen az alakod, akkor mit aggódsz? Minden ujjadra lesz kan, már persze, ha nem vagy csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!