Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves vagyok és nem szélesed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok és nem szélesedett ki a csípőm. Magyarul nem nőies az alakom. Emiatt taszítani fogom a fiúkat?

Figyelt kérdés

Későn érő típus vagyok, még csak most kezdtek el érdekelnia srácok, azonban emiatt aggódom. Egyébként nincs rajtam súlyfölösleg plusz a barátnőim szerint még nagyon csinos is vagyok (nem értem ez miért zavarja őket).

18/L

2010. dec. 27. 20:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
hú de jó csaj vagy, valahonnan ismerlek, nem énekelsz v mittomén?
2010. dec. 27. 20:42
 12/23 A kérdező kommentje:
Légyszi ne légy ilyen.. Nyilván nem én vagyok, de az alakom ugyanilyen.
2010. dec. 27. 20:43
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
Ezt így is megteheted, hidd el csomó ronda lány is elképesztő magabiztos. Te pedig a leírtak alapján egyáltalán nem vagy ronda... am írtam még privátba is ha nem baj :)
2010. dec. 27. 20:43
 14/23 anonim ***** válasza:
49%

jó csaj vagy!

no para!

2010. dec. 27. 20:45
 15/23 anonim ***** válasza:
75%
Ennél nekem keskenyebb a csípőm. Nekem a két csont közt 22-23cm van és 18 vagyok, lány. Engem is zavar.
2010. dec. 27. 21:14
 16/23 anonim ***** válasza:
49%

magabiztos áthaladás:zacskóval a fejen

am ha arcod szép akk nó para

2010. dec. 27. 21:36
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kifejezetten széles a csípőm, és szerintem ha a most divatos ruhákat hordanám, ez kifejezetten hátrányomra válna, nem állnának jól. A mai divatot pont ilyen vékony alkatra tervezték. tehát, ha ez megnyugtat, nem is "divatos" ma a nagyon homokóra alkat.

Semmi baj nem lehet az alakoddal, ne ezen törd a fejed.

2010. dec. 30. 00:18
 18/23 anonim ***** válasza:

A siker kulcsa az Ö N B I Z A L O M

Én láttam már nem 1 hízott ronda arcú csajokat olyan önbizalommal menni végig az utcán hogy szánalmas volt már.

Te meg még egy eléggé "közkedvelt" ideálba tartozol ráadásul érni is fogsz még valamennyit. Nekem éppenséggel egy elég széles csípőjű barátnőm van mert nekem az jön be ,ő meg amiatt aggódott azelőtt ,hogy túl széles.

Amúgy sokkal több férfinak jön be keskenyebb mint a széles az én korosztályomból legalább is úgy vettem észre.

18/F

2010. dec. 30. 01:19
 19/23 anonim ***** válasza:
49%

Nem azért akarsz szexis lenni, hogy meg akarjanak dugni?

Na ne már, akkor meg ne ide gyere önbizalomnövelésért.

A szexis más szóval a csinos, kívánatos. Azt hiszem, hogy ezek azok a jelzők, amiket azokra a nőkre aggatunk, akiket szívesen megraknánk, és ezt ti nők is tudjátok.

Am ha ilyen az alakod, akkor mit aggódsz? Minden ujjadra lesz kan, már persze, ha nem vagy csúnya.

2010. dec. 30. 01:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Most néztem meg újra Az ötödik elemet Milla Jovovichcsal, hát ajánlom neked is. Csuda izgi nő!
2010. dec. 30. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!