Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok és nem szélesedett ki a csípőm. Magyarul nem nőies az alakom. Emiatt taszítani fogom a fiúkat?
Későn érő típus vagyok, még csak most kezdtek el érdekelnia srácok, azonban emiatt aggódom. Egyébként nincs rajtam súlyfölösleg plusz a barátnőim szerint még nagyon csinos is vagyok (nem értem ez miért zavarja őket).
18/L
Ne aggódj, nem számít. A kisugárzásod számít, csak add magadat.
43F
Ne aggódj ez miatt szerintem, fog még az alakod változni. Én is a 18 éves koromhoz képest elég sokat változott az alakom. Meg ha nem is fog nagyon kiszélesedni a csípőd, tudsz olyan ruhákat találni, amik kiemelik jobban. Meg te is tudod szerintem, hogy egy normális, értelmes fiú, aki tényleg tartós kapcsolatot szeretne, nem a csípőd miatt fog nem összejönni veled.
23L
miért taszítaná ez őket? Persze, aki csak sunázni szeretne, annak számít, de a normálisabbjának nem.
Nem érzed magad elég kívánatosnak? Szóval egyből azt akarod, h. mindenki utánad rohanjon, és meg akarjon k*rni?
Nem ezen fog múlni, ha találsz egy normális srácot, nem ezek a dolgok fogják érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!