Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Még nem szélesedett ki a...

Még nem szélesedett ki a csípőm. Ez gond? 15/L

Figyelt kérdés

Sajnos még nem nagyon szélesedett ki a csípőm. Cicim se nagyon van, de azzal azért meg vagyok elégedve. Anyukáméknak keskeny csípőjük van, apukám felől pedig elég széles van a génekbe kódolva. Nekem még nem igazán alakult ki. Sőt, egyáltalán nem. Ez nagyon nőietlen, visszataszító?

15/L

2011. máj. 3. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Nem értem. Miért kéne a csípődnek kiszélesednie?
2011. máj. 3. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Azért ezzel vigyázz, az ilyenre nincs hormonális megoldás, a modern orvostudomány is csak az ún. ,,targoncás csípőszélesítés" nevű módszert ismeri, és az előtt be szokták kábszerezni a páncienset.
2011. máj. 3. 19:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Azért, hogy szép, nőies alakom legyen. Ha kiszélesedne, nagyon-nagyon csinos lennék (nem vagyok öntelt, inkább önbizalom hiányos, de tényleg rohadt jó alakom lenne).
2011. máj. 3. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek szélesedik ki, alkatfüggő.

Nekem még szülés után sem lett szélesebb (102 cm a csípőm, de mivel nem vagyok egy vékony alkat, ez kevés hozzá... Utálom:-S)

2011. máj. 3. 20:49
 5/11 anonim ***** válasza:

nekem is keskeny a csípőm, széles a vállam, a sport miatt. nekem nincs bajom vele, szép derekam van, és még nem volt panasz a csípőmre:)

17L

2011. máj. 3. 21:40
 6/11 anonim ***** válasza:
52%

Örülj neki! Nekem sajnos széles és utálom. :S

14/L

2011. máj. 3. 21:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem 17 éves koromra lett nőies alakom, addig olyan egybesemmilyen voltam. 23 éves koromig nőtt a mellem.

25N

2011. máj. 4. 13:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Dehogy gond :) Biztos csinos vagy így is.
2011. máj. 4. 21:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet mindenkinek baziszéles csípője. Mellesleg szerintem az sem szép, ha valakinek nagyon széles. Az enyém egyenlőre nem az (remélem, nem is lesz), de nincs bajom vele.
2011. máj. 6. 21:36
 10/11 anonim ***** válasza:

13:24-es válaszoló most adtál egy kis reményt, hogy még nőni fognak a melleim:D(persze tudom, hogy ez sok mindentől függ).

Sztem nincs ezzel semmi baj, hogy nem szélesedett ki a csípőd, 15 éves vagy és még sokat változhatsz:)

2011. máj. 6. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!