Még nem szélesedett ki a csípőm. Ez gond? 15/L
Sajnos még nem nagyon szélesedett ki a csípőm. Cicim se nagyon van, de azzal azért meg vagyok elégedve. Anyukáméknak keskeny csípőjük van, apukám felől pedig elég széles van a génekbe kódolva. Nekem még nem igazán alakult ki. Sőt, egyáltalán nem. Ez nagyon nőietlen, visszataszító?
15/L
Nem mindenkinek szélesedik ki, alkatfüggő.
Nekem még szülés után sem lett szélesebb (102 cm a csípőm, de mivel nem vagyok egy vékony alkat, ez kevés hozzá... Utálom:-S)
nekem is keskeny a csípőm, széles a vállam, a sport miatt. nekem nincs bajom vele, szép derekam van, és még nem volt panasz a csípőmre:)
17L
Örülj neki! Nekem sajnos széles és utálom. :S
14/L
Nekem 17 éves koromra lett nőies alakom, addig olyan egybesemmilyen voltam. 23 éves koromig nőtt a mellem.
25N
13:24-es válaszoló most adtál egy kis reményt, hogy még nőni fognak a melleim:D(persze tudom, hogy ez sok mindentől függ).
Sztem nincs ezzel semmi baj, hogy nem szélesedett ki a csípőd, 15 éves vagy és még sokat változhatsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!