Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar, hogy itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavar, hogy itt szüzek meg 18 év alattiak is osztják az észt?

Figyelt kérdés
jó nem lehet kiszűrni őket de engem bosszant mert semmi tapasztalatuk szerelem/szex téren, de attól még, hogy például szexelnek (13-16 évesek) nincs érett gondolkodásuk
2010. dec. 27. 15:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

21 FFI vagyok és nem volt nemi kapcsolatom.

Igen tudom a mai fiatalok nem értékelik ezt...

Én sem az ő gondolkodásukat, ennyi.

Én szerelemben szeretném odaadni másnak és nem a farkam után rohanni...

2010. dec. 27. 15:32
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

Zavar. De nem azért, mert nincsenek még 18 évesek, hanem mert nagyon tudatlanok. Vagyis nem az éveik száma kevés ahhoz, hogy normálisan válaszoljanak, hanem az olvasottságuk, kulturáltságuk, műveltségük ezen a téren. Viszont önbizalmuk, az van, tehát hihetetlenül magabiztosan és öntelten képesek baromságokat kerek-perec kijelenteni, sőt, ilyen baromságok nevében leb@szni másokat.

Az tény, hogy a legtöbben a tizenéves korosztályból vannak itt ilyenek (ez az oldal profiljából adódik), de azért vannak üdítő kivételek is.

Mindenesetre nem önmagában a kor az oka (én pl. 14-16 évesen műveltebb voltam szexuális téren, mint sok huszon-harmincas – figyelem: műveltebb, nem tapasztaltabb!), hanem, hogy nincs bennük elég szerénység, tudásvágy, csak határtalan magabiztosság.

F36

2010. dec. 27. 15:50
 13/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:50

Én is ilyesmire gondoltam, de te sokkal jobban szavakba tudtad önteni

tetszett a válaszod, ment a hasznos (Y)

2010. dec. 27. 15:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Bocs, egy szűz ember nem lehet érzelmileg érett?
2010. dec. 27. 16:31
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
Engem inkább megmosolyogtat. Minden ember ilyen,csak a felnőttek másban próbálnak villogni, amihez cseppet sem értenek. Az okos ember inkább tanácsot kér, mintsem oszt olyanból, amihez nem ért.
2010. dec. 27. 16:42
 16/18 anonim ***** válasza:
44%

Vannak olyanok, akik tenyleg ertelmes, elgondolkoztato dolgot tudnak mondani. De ugyanakkor szamomra az az idegesito, ha nem a kerdesre valaszolnak, hanem folyton az elkovetett helyesirasi hibakon "lovagolnak" holott van, hogy gyorsan ir az ember, nem nezi at. Szerintem inkabb a valaszadasra kene koncentralni, mint a hibakra es a kioktatasra....

17/L

2010. dec. 27. 16:43
 17/18 anonim ***** válasza:
jolvan na..bocsi hogy ha rosszul irok megprobalom kijavitani ez akkora bun...hihetetlenek tudnak lenni egyesek
2010. dec. 27. 18:59
 18/18 kovpet ***** válasza:

Csak a kortól nem sok függ. Aki hülye, az az is marad :)

Már írtam itt, hogy ismerek 17 évest, aki messze érettebb a koránál (azóta még egyet, de ő ráadásul nálam is érettebb és bölcsebb :) ) és 34 évest, aki egy éretlen felőtlen barom.

Utóbbi egyébként az egyik legjobb barátom, de tényleg ilyen :)

2010. dec. 27. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!