Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek izgi vagy undorító ha egy fiúnak áll a farka pl buliba tánc közben meg ilyen helyeken?
ha egy vadidegen fickó odajön álló fasszal és felkér táncolni, akkor 100, h megpofozom! :D
ha a pasimmal épp erotikus táncot lejtünk, és épp feléled a kis drága testrész, akkor pedig biztosítva vagyok arról, hogy tetszem neki :D
ez ilyen hótt eccerű :D
27/f vok, nos szerintem nem érdemes álló cuccal túl közel merészkedni, (ez az előző válaszokból is kiderült :) ), de ha pár perc tánc és bátorító szemezés után NAGYON óvatosan odaérsz a lányhoz, mintha szégyellnéd, és azonnal el is hátrálsz: abból még baj nem lehet.
Na most ezt próbáld meg még egyszer, még "véletlenebbül".
Ha hátrébb lép, higgadj le gyorsan, mert csúnya illetlenséget csinálsz - ennyiben igazuk van az eddigi válaszolóknak.
DE HA nem, akkor, óvatosan bár, de örülj neki, h elfogad. Ekkor se erőltesd.
HA pedig egyenesen közelebb jön...
Akkor vigyorogj, mint a vadalma, mert lesz egy nagyon jó éjszakád!!!! :)
(Azért ilyenkor nyomatékosan ajánlom a gumit... Azt azok a lányok is megkövetelik, akik még pénzt is kérnek ugyanezért. Mert a gumi biztonságot nyújt, ugyebár.)
hát énnekem ezzel van egy problémám. mégpedig az hogy szüz vagyok és nem voltam még úgy lánnyal, és mikor táncoltam pár csajjal, meg átölelt rögtön felált,alig tudtam vhogy hátra húzódni h. ne nyomódjon neki.Közben attól féltem h. majd azt hiszi nem akarok tőle semmit azért húzódok hátrébb tőle,...
kicsit cikinek érzem a dolgot, de ez van, természetes dolog, nem értem miért undorító egyesek számára, esetleg ha vmi perverz fickó és nyomja neki mint állat na akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!