Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek izgi vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek izgi vagy undorító ha egy fiúnak áll a farka pl buliba tánc közben meg ilyen helyeken?

Figyelt kérdés
2009. jan. 25. 12:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
szamomra undorito. Egyedul az a sexi, ha a parome all, amikor 2en vagyunk jelen.
2009. jan. 25. 12:46
 2/17 anonim ***** válasza:
65%

undorító h egy fiú izgalomba tud jönni?

akkor undorító h levegőt veszünk

undorító a mell mert kilátszik, te jó ég mi lesz

a tett lehet undorító: mivel mit csinálsz

pl. buliban srác előveszi és egy vadidegen lánynak a szájába tömi aki rácuppan: undorító

2009. jan. 25. 12:48
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Hát nem mondanám undorítónak, se izginek. Én biztos zavarba jönnék, és ott hagynálak, ha velem táncolnál, és akkor állna fel.
2009. jan. 25. 12:53
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
komoly muszaj mindenbe belekotni? ebbol jonnek az oldalas vitak. Azt mondtam, szamomra undorito, azert mert az erekcio szamomra az intimitas jele a parommal es ez nem tartozik senki masra, bocs ha ezzel valakit megbantottam, de az ilyen vita keltokbol mar kicsit sok.
2009. jan. 25. 12:54
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem hogy rendesen áll, hanem ugy hogy mikor a fiu a lánnyal táncol, akkor izgi-e a lánynak hogy ott vmi félárbócon van, és nem áll mint a cövek
2009. jan. 25. 12:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
ha a parome akkor mkpepp izgi. ha mase,foleg 1 olyane akit akkor ismertem meg....undorito. es ijeszto.
2009. jan. 25. 13:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a barátnőddel táncolsz és úgy jössz izgalomba, akkor ez elriaszthatja a lányt, főleg, ha tapasztalatlan. Viszont ha a barátnőd és megérzi, hogy felizgultál, akkor biztosan inkább aranyosnak/viccesnek találja, de akkor sem hinném, h felizgatja. A legrosszabb esetben megszégyenít, mondjuk elkezdi kiabálni, h hallja más is és akkor az neked kellemetlen.
2009. jan. 25. 14:04
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Undorítónak nem nevezném,mert akkor,mikor a női mellbimbó kiemelkedik a pólóból,akkor az is undorító,nem?

Persze,ha épp 10 perccel előtte ismerkedtél meg vele,és nekinyomja a hasadnak a "félárbócot",akkor azon tapasztalt és egyáltalán nem prűd nőként én is kiakadnék,és azért finoman a tudására adnám,hogy ez még kicsit korai,és uralkodjon magán,de semmiképp nem úgy,hogy közhisztériát csinálok belőle.

De annak azért jobban szoktam örülni,ha a férjemé áll,mint a cövek,mikor kettesben vagyunk.;)

Azért egyet hozzátennék:Ha társaságban voltunk,ott azért illik a házastársként illendő távolságot megtartani,mert pl.a páromat idegesítette,ha mások előtt izgattam még a kapcsoltunk legelején tapasztalatlan kezdőként,és ez esetleg szemmel láthatóan meg is látszott rajta,mert neki kellemetlen volt,és így utólag már nekem is az.Mindennek megvan a maga helye és ideje.

2009. jan. 25. 15:09
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
ha a barátnőddel táncolsz, akkor nem hinném undorítónak találná.. viszont ha egy idegen csaj érzi,látja a félárbócod a gatyádban az szerintem nem izgi,nem is undorító, inkább ciki..de nagyon.
2009. jan. 25. 15:16
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

A többieket tudom én is ismételni. ha a btomé áll, akkor izgató, de ha másé, és közbe még mondjuk taperolni is próbál, hát akkor ocsmány.

egyébként ha meglátnék egy idegen pasit csak úgy álló f@sszal, akkor inkább csak nevethetnékem támadna.

2009. jan. 25. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!