Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek izgi vagy undorító ha egy fiúnak áll a farka pl buliba tánc közben meg ilyen helyeken?
undorító h egy fiú izgalomba tud jönni?
akkor undorító h levegőt veszünk
undorító a mell mert kilátszik, te jó ég mi lesz
a tett lehet undorító: mivel mit csinálsz
pl. buliban srác előveszi és egy vadidegen lánynak a szájába tömi aki rácuppan: undorító
Szia.
Undorítónak nem nevezném,mert akkor,mikor a női mellbimbó kiemelkedik a pólóból,akkor az is undorító,nem?
Persze,ha épp 10 perccel előtte ismerkedtél meg vele,és nekinyomja a hasadnak a "félárbócot",akkor azon tapasztalt és egyáltalán nem prűd nőként én is kiakadnék,és azért finoman a tudására adnám,hogy ez még kicsit korai,és uralkodjon magán,de semmiképp nem úgy,hogy közhisztériát csinálok belőle.
De annak azért jobban szoktam örülni,ha a férjemé áll,mint a cövek,mikor kettesben vagyunk.;)
Azért egyet hozzátennék:Ha társaságban voltunk,ott azért illik a házastársként illendő távolságot megtartani,mert pl.a páromat idegesítette,ha mások előtt izgattam még a kapcsoltunk legelején tapasztalatlan kezdőként,és ez esetleg szemmel láthatóan meg is látszott rajta,mert neki kellemetlen volt,és így utólag már nekem is az.Mindennek megvan a maga helye és ideje.
A többieket tudom én is ismételni. ha a btomé áll, akkor izgató, de ha másé, és közbe még mondjuk taperolni is próbál, hát akkor ocsmány.
egyébként ha meglátnék egy idegen pasit csak úgy álló f@sszal, akkor inkább csak nevethetnékem támadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!