Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem ilyen rossz "egyedül"?
nemcsak te :(
ha gondolod az unalom elkerülése végett bezsélgethetünk :) privi?
írj privibe msnt:)
utolsó; nem ünneplem de azért még is karácsony van... mi nem úgy ünnepeljük mint más család, itt még ajándékozás sincs, sőtt pl nekem anyukám olyan dolgokat főzött amit nem is szeretek... nem mindenkinek olyan hangulatos ám a karácsony, de örülök ha neked az és kívánom, hogy mindig legyen ilyen karácsonyod!
Én nem vagyok vallásos.Még mielőtt valaki lezsidózna.Egyáltalán nem vagyok hívő ember,a karácsonyt sem tartom.Nemtom mi olyan hatalmas élvezet abban,hogy beállítunk egy fát a sarokba és mindenféle baromságot aggatunk rá! :)
Az egyetlen pozitívum számomra a sok kaja! :P Egyébként péntek van!!Ugyan olyan nap ez is,mint a többi.Ma sem vagyok magányosabb,mint máskor. :)
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!