Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már ennyire szerelmes? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Akármit csinál,elnézed neki. Ha nem látod,nem beszélsz vele egy jó ideig,úgyanúgy hiányzik. Mással nem tudsz új kapcsolatot kezdeni. Tudod,hogy soha nem lehettek együtt,de ennek ellenére nem tudod elfelejteni. Hogyan lehet ebből kijutni?2010. dec. 24. 00:16
11/14 anonim válasza:
Higy nekem! Én is ilyenbe vagyok.
Próbálkozz vele, ki tudja? talán van esélyed nála.
Ha meg nincs, akkor már tudod!:)
12/14 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=hVstGMulGt8&NR=1
Miért nem lehettek együtt? Én most vagyok életemben elősőr igazán szerelmes sok-sok problémát véve ezzel a nyakamba:( De ha vele lehetek az mindenért kárpótol.:)
13/14 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Én nagyon szerettem, de ő nem tudott megbecsülni. Aztán szakítottunk. Fél évig nem voltunk együtt, de hiába voltam másokkal, nem tudtam elfelejteni.
Úgy oldottam meg a helyzetet, hogy visszakönyörögtem magam, és hagytam, hogy addig cseszegessenn, amíg akkora csalódást nem okozott, amit már nem tudtam elviselni.
Azóta lenyugodtam, van új párom, és csak rá koncentrálok. :);)
L/19
14/14 anonim válasza:
Szedj fel valaki mást, itt a szilveszter meny bulizni és hajts rá pár lányra, ha megismersz valki mást könyebb lesz de ehhez keresgélni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!