Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki bevallotta egy SRÁCNAK, hogy szerelmes belé? Hogyan? Tapasztalatok?
Igen,volt.16 éves voltam akkor.Régebben osztálytársam volt,de ma már ballag a suliból érettségizni.Egyszer nem bírtam magamban tartani,közeli ismerős sem volt a közelben így blogban kíírtam magamból,hogy szerelmes vagyok abba a srácba.Aztán ki is derült,no igen akkor még örült is,meg mosolygott,de vártam hátha kezdeményez,de nem,inkább írtam neki levelet,hogy mit is érzek róla valójában.Nagyon örült,bár még akkor sem jött oda hozzám.De sokáig olyan fejjel nézett mintha azt mondaná:Akarsz valamit,vagy semmit!Aztán falunapon odamentem hozzá,kérdzegetni,meg beszélgetni,de mintha levegő lettem volna.Még most is úgy érzem legszívesebben megfognám a pulcsijánál és a fejébe orditanám:hogy miért nézel levegőnek,szólj hozzám légyszi..stb egyéb ilyen dolgok,de nem mertem kényszeríteni kapcsolatra,mert nem tudom ő mit érez.Még most sem,csoda hogy alig van pasim.Én ilyen vagyok ugyanis,nem adnám oda magamnak minden srácnak,csak neki.De ez van.Nehéz túllépnem még most is,de ha nem is látom,akkor is rá gondolok.Valamiért úgy érzem,hatással van rám,mert ha őt meglátom,úgy dobog a szívem,hogy majd kiugrik.
18/L
Szemtől szembe? Nem igazán. De a viselkedéssel biztos elárultam.
De nemsokára a szemtől szembeni élmény is meg lesz, van egy olyan sanda gyanúm. Akkor majd visszajövök, és válaszolok, milyen. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!