Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl vékony vagyok? :/
Figyelt kérdés
170 centi magas vagyok és 51 kiló. Pár évvel ezelőtt mindig azzal piszkáltak, hogy anorexiás vagyok. Pedig nem. Enni akarok, hízni, de fater meg mindig azzal jön hogy ne mer elhízol meg így meg úgy. Itthon az a bajuk, hogy elfogok hízni, pedig csak 1-2 kilót szeretnék hízni, suliba meg, hogy anorexiás vagyok. Mit csináljak??:/2010. dec. 23. 08:30
11/12 199303 válasza:
én sokat eszek és ugyse hizok:/ pedig naponta néha képes vagyok 5-6szor is enni:D
12/12 anonim válasza:
csak azzal foglalkozz amit te szeretnél.nyugodtan hízhatsz még pár kilót :)
de a magasságodhoz képest nem vagy vékony.a suliba lehet csak irígykednek rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!