Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyiket válasszam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyiket válasszam? (a többi lent)

Figyelt kérdés
A párom gyakran felajánlja hogy bármit megtesz nekem szex közben, vannak vágyaim...de nem merem neki elmondani mert az furdal hogy mi van ha ezt helyzetet kihasználom él ez valahogy ronthatna a pcsolatunkon:/
2010. dec. 22. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:

hát mik is azok a vágyak? am meg ha fel ajánlja miért ne :D

19F

2010. dec. 22. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:
MI??? Mi ronthat? Jaj de gyenge vagy! és mégis mit próbálnál ki, hogy ennyire félsz?
2010. dec. 22. 15:49
 3/6 Moszuke ***** válasza:

kíváncsi vagyok milyen vágyaid vannak:D írd már le:)

amúgy szerintem mond csak el neki bármi is az.. nem hiába ajánlja fel neked hogy a vágyaidat kielégíti.. nyilván nyitott mindenre a srác:)

2010. dec. 22. 15:51
 4/6 A kérdező kommentje:

össz csak 2 vágyam van minden mást megkapok tőle.....az anális közösülés meg az orális aktus végén hogy hogy elmenjek a szájába:/ ezek nekem komolyan perverziók:S

de ezekből nem szeretnék rendszert csinálni csak az van bennem ha a párom ilyesmit is bevállal a boldogságomért akkor többet semmi ehhez hasonlót nem kérek tőle csak az a tudat kell hogy megtenné értem:/

2010. dec. 22. 15:52
 5/6 A kérdező kommentje:
haha férfi vok:)
2010. dec. 22. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:

detto vágyaim, szerencsére csak voltak, mivel már kipróbáltam

de nem nagy szám amúgy, a kíváncsiság izgalmasabb volt mint a beteljesülés :)

26 F

2010. dec. 22. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!