Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudom melyiket válasszam.
Van egy barátom. Több mint 8 hónapja járunk de annyi baja van hogy teljesen kiakaszt. De viszont nagyon szeretem:(. Nem tudnám az életemet elképzelni nélküle. De nemrég megtetszett egy másik fiú is akinek én szintén bejövök. Félek hogyha a barátomat elhagyom és összejövök a másik fiúval nem fogom kibírni, akkor sem ha beletudok szeretni. Mit kéne tennem?
A válaszokat előre is köszönöm:)
Ha igazán nagyon szeretnéd a mostani barátodat, akkor nem tetszett volna meg a másik! Én is voltam ilyen helyzetben.
Ismerd meg a másikat is. Gondolom nem valami jó egy olyan pasi mellett, mint irtad hogy sok a baja, és mi lesz majd később?
Én a helyedben a másodikat választanám, én is így tettem és most nagyon boldog vagyok.
Persze kell egy kis idő ameddig elfelejted a mostanit, de eleinte nehéz, de az idő segít.
Gondold át, ha igazán szeretnéd, biztosan nem tetszene rajta kívül más is! Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!