Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény? Szerintetek lehet belőle valami komolyabb is? Vagy ne nagyon éljem bele magam?
hát sztem annyira ne éld bele magad.az a 10 év köztetek is számít még ilyenkor.lehet hogy csak egy kalandot akart.
de attól kavarhatsz vele csak ne feküdjetek addig le még nem jártok.és gyakran szoktatok találkozni?régóta ismeritek egymást? ez is sokat számít
L 18
felejtsd el.
Az öccs haragudni fog a bátyára.
Ne válassz szét két testvért!
Ha a szüleiknek a fülébe jut ez az egész sztori akkor nem leszel a szívük csücske.
A 10 év korkülönbség kissé sok sztem nem fog komolyan venni.
Egy 27 évesnek NŐ kell nem tanuló önellátásra képeteln kislány!!
Keress mást vagy megbánod hidd el!
25F
Szerintem a 10 év még kissé sok a ti korotokban, és ezt szerintem ő is tudja. Hosszú távon nem nagy az esélye, hogy lenne köztetek valami, max egy alkalmi kufircolás.
24/F
Én 18 lány vagyok, de szerintem ne erőltesd a dolgot. Persze sose lehet tudni, de mindenféle képen várj egy kicsit még türelmesen, hogy biztos legyél a dolgodban, mielőtt összejönnél vele.
(Azért azt érdemes meggondolni, hogy egy ennyi idős férfi előbb utóbb már családot szeretne.)
Ne akarj vele járni szerintem ebben az esetben. Legyetek csak barátok, abból sokat tanulhatsz még. Egy felnőtt máshogy látja a dolgokat.
Az előbbi 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!