Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vélemény? Szerintetek lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény? Szerintetek lehet belőle valami komolyabb is? Vagy ne nagyon éljem bele magam?

Figyelt kérdés
van 3 fiú, akik testvérek. A legkisebb tetszett, de sajna nem volt semmi. A középső próbálkozott, de nem akartam tőle semmit. A legidősebb pedig megbolondított...és kavartunk egy kicsit. Elvehette volna a szüzességemet, de akkor még nem akartam. én 17 l vagyok ő 27 f. kort és nemet írjtok légyszi
2010. dec. 22. 15:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Neked már úgyis teljesen mindegy.
2010. dec. 22. 15:22
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

hát sztem annyira ne éld bele magad.az a 10 év köztetek is számít még ilyenkor.lehet hogy csak egy kalandot akart.

de attól kavarhatsz vele csak ne feküdjetek addig le még nem jártok.és gyakran szoktatok találkozni?régóta ismeritek egymást? ez is sokat számít

L 18

2010. dec. 22. 15:22
 3/11 Moszuke ***** válasza:
pwned
2010. dec. 22. 15:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

felejtsd el.

Az öccs haragudni fog a bátyára.

Ne válassz szét két testvért!

Ha a szüleiknek a fülébe jut ez az egész sztori akkor nem leszel a szívük csücske.

A 10 év korkülönbség kissé sok sztem nem fog komolyan venni.

Egy 27 évesnek NŐ kell nem tanuló önellátásra képeteln kislány!!

Keress mást vagy megbánod hidd el!

25F

5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a 10 év még kissé sok a ti korotokban, és ezt szerintem ő is tudja. Hosszú távon nem nagy az esélye, hogy lenne köztetek valami, max egy alkalmi kufircolás.

24/F

6/11 anonim ***** válasza:

Én 18 lány vagyok, de szerintem ne erőltesd a dolgot. Persze sose lehet tudni, de mindenféle képen várj egy kicsit még türelmesen, hogy biztos legyél a dolgodban, mielőtt összejönnél vele.

(Azért azt érdemes meggondolni, hogy egy ennyi idős férfi előbb utóbb már családot szeretne.)

2010. dec. 22. 15:25
 7/11 anonim ***** válasza:
egyet értek a 18 éves lánnyal..én és a bnőm is 18 évesek vagyunk. a barátnőm összejött 14évesen egy 23 éves sráccal..össze is költöztek és 3 évig voltak együtt..végül a srác elhagyta..és miért? mert már 27 éves és családot szeretne, ám a bnőm még csak most megy egyetemre..nem lenne értelme, hidd el..
2010. dec. 22. 15:28
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigieket. nekem is az a tippem hogy csak szédíteni akar, de tetszik a fiú. nem haragudnának egymásra, mert ez már több mint 1 éve vlt, és azóta jóba vagyok a középső tesóval. volt barátnője nem is 1 de akivel legutóbb volt, azzalse volt semmi...
2010. dec. 22. 15:42
 9/11 A kérdező kommentje:
szeptember óta beszélek vele többet, de már több mint 1 éve ismerem. Ja és az elején kijelentette, hogy ő nem tud többet nyújtani, mint barátság. Most akkor mi van??
2010. dec. 22. 15:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne akarj vele járni szerintem ebben az esetben. Legyetek csak barátok, abból sokat tanulhatsz még. Egy felnőtt máshogy látja a dolgokat.

Az előbbi 18L

2010. dec. 22. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!