Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ez a vonzalom?
Van egy jó ismerősöm. Mindig is volt köztünk vmi fura kötődés. Szinte sosem találkoztunk neten tartottuk a kapcsolatot. Majd egyszer véletlen folytán tudtunk sokat találkozni. Már ez első nap ölelkezés és simogatás volt. Pedig mindkettőnknek párja volt. Különös érzés aminek nem lehettet parancsolni. Majd neki vége is lett a kapcsolatának nem is volt hosszú. Szépen egymásba szerettünk. Szóban sosem vesztünk össze mert olyankor csak a lila köd volt. Aztán megbántotam azzal, hogy nem őt választottam. Már nem találkoztunk mert elment más vidékre dolgozni. 2 havonta ha találkozunk egyszerűen mindig az a vége a találkozásainknak, hogy legszívesebben egymásnak esnénk. Persze nem lehet, de alig bírjuk megállni. Akárhogy haragszunk is egymásra ha személyesen találkozunk egyszerűen annyira nagy a szexuális vagy egymás iránt, hogy alig bírom visszatartani magam hogy ne csaljam meg a párom vele újra :S Ha találkozok vele remeg a lábam, mindenem. Pedig aki most van nekem, vele nagyon jó úgy is és szeretem.
Mitől ez a nagy vonzalom?
olyan fura :) voltunk együtt úgy is, és neki is és nekem is egymással volt a legjobb. De ha sokat vagyunk együtt akkor nem nagyon tudunk beszélgetni, egész nap ugye meg nem lóghatunk egymáson :D Sosem tudjuk megbeszélni komolyan a dolgaink mert azzal vagyunk elfoglalva hogyan érjük el, hogy az egyikőnk elkezdje a közeledést :D
De amúgy mostani barátommal is hasonló a helyzet, csak azért nem ennyire, hogy remegjem mindenem ha vele vagyok, meg azért még sem ilyen nagy a vonzás. Vagy lehet azért is vagyok így mert tudom, hogy nem lehetek vele, de mégis úgy vonz és kívánom őt?
Érdekes :)
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!