Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az első benyomásod? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az első benyomásod? Csak nőknek! (KÉP)!

Figyelt kérdés

[link]

Később megírom miért kérdeztem meg!

2010. dec. 19. 19:59
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Volt egy lány megismerkedtem vele, viszont elutasított, legfőképp a külsőm miatt nem mondta de érzem.

Szerinte túlzottan csajozós vagyok mivel egyszer írtam egy lány képe alá hogy "szívesen kipróbálnám vele az ágyat" na meg nem volt szimpatikus neki hogy szeretek sörözni ;) ezért kérdeztem az első benyomásról

2010. dec. 19. 20:11
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

:D

Nem a külsőddel volt baja, hanem hogy kb. azonnal a szexre asszociáltál. Ez egy vagányabb, humorosabb csajnak bejön, de egy félénk visszahúzódó trógernek fog tartani :)

A sör meg hát istenem.

Melyik férfi nem szeret sörözni???

2010. dec. 19. 20:13
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedős szövegnek a "kipróbálnám veled az ágyat" nem igazán szerencsés, nem is túl eredeti. Főleg, hogy írásban látta, úgyhogy nem tudhatta, hogy poénkodsz-e, vagy ribinek nézed, esetleg tényleg csak az ágyadba akarod-e rángatni. Lehet, hogy ezzel riasztottad el. Talán a külsőd alapján is ezt gondolhatta rólad, mivel egy helyes arcú, izmos, sportos pasi vagy, akiről nagyon is hihető így ránézésre, hogy csajozós. Mivel a szöveged is ezt támasztotta alá, nem lehet meglepődni rajta, hogy ez volt az első benyomása.
2010. dec. 19. 20:24
 14/38 A kérdező kommentje:
Nem ennek a lánynak írtam hanem egy másiknak hónapokkal ezelött
2010. dec. 19. 20:28
 15/38 anonim ***** válasza:
90%
hát ...legyen elég annyi, hogy nem vagy az esetem :S
2010. dec. 19. 20:39
 16/38 anonim ***** válasza:
95%

Akkor is tipikus rosszfiúnak gondolt. Ami hidd el nem baj, nagyon kevés nő nem szereti az ilyen férfiakat. Te épp kifogtál egy ilyet, nem gond, majd találsz olyat, aki meg bomlik utánad.

Amúgy hány éves vagy?

2010. dec. 19. 20:45
 17/38 anonim ***** válasza:
Hú hol vette ezt az atlétát?
2010. dec. 19. 20:52
 18/38 anonim ***** válasza:
szerintem jokepu vagy, de a tetovalasod nagyon nemtetszik....
2010. dec. 19. 21:43
 19/38 anonim ***** válasza:
43%
Rendetelenség van a konyhában...
2010. dec. 19. 21:54
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Elég furcsán néz ki az első kép.

A második viszont "elegáns". Szerintem ne próbáld kitolni az izmodat a karoddal, furán fest!;)

2010. dec. 19. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!