Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az első benyomásod? Csak nőknek! (KÉP)!
Volt egy lány megismerkedtem vele, viszont elutasított, legfőképp a külsőm miatt nem mondta de érzem.
Szerinte túlzottan csajozós vagyok mivel egyszer írtam egy lány képe alá hogy "szívesen kipróbálnám vele az ágyat" na meg nem volt szimpatikus neki hogy szeretek sörözni ;) ezért kérdeztem az első benyomásról
:D
Nem a külsőddel volt baja, hanem hogy kb. azonnal a szexre asszociáltál. Ez egy vagányabb, humorosabb csajnak bejön, de egy félénk visszahúzódó trógernek fog tartani :)
A sör meg hát istenem.
Melyik férfi nem szeret sörözni???
Akkor is tipikus rosszfiúnak gondolt. Ami hidd el nem baj, nagyon kevés nő nem szereti az ilyen férfiakat. Te épp kifogtál egy ilyet, nem gond, majd találsz olyat, aki meg bomlik utánad.
Amúgy hány éves vagy?
Elég furcsán néz ki az első kép.
A második viszont "elegáns". Szerintem ne próbáld kitolni az izmodat a karoddal, furán fest!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!