Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek e terhes? Kene latszodjon valami?
Figyelt kérdés
Ezelott 3 honappal lefekudtem a baratommal. Azota nem volt semmi a mensim azota 2-szer is megjott de megis felek h terhes vagyok! Nem vedekeztunk de a dolog csak 2 percig tartott mert felbeszakitottak! O nem ment el! Amugy meg tesztet is csinaltam s negativ lett!2010. dec. 18. 18:15
21/28 sasna válasza:
ja, értem, dehát a kockázatot meg nem lehet bevállalni.. vagyis én nem tudnám.. tabi esetleg?
22/28 anonim válasza:
Nem, én nem az az ember vagyok, aki gyógyszert szed. Nem vagyok hormonpárti, nekem a családomban van meddő, így kihagyom. Hiába alacsony a hormontartalma, ahhoz épp elég, hogy elvegye azt, amitől nő vagyok. A menstruációt és a peteérést.
Ha lenne egy olyan párom, akiben megbízom simán bevállalnám a megszakítás, naptármódszer kombinációt, én már nem vagyok tizenéves, szóval nálam ha esetleg nem válna be az sem jelentene problémát.
23/28 anonim válasza:
Ja de félreértés ne essék, ismeretlen partnerrel (akivel megjegyzem le sem feküdnék, de ez mindegy most) vagy olyannal, akihez nem mennék hozzá feleségül boldogan soha nem védekeznék így. Nameg akkor sem védekeznék így, ha gond lenne egy baba. Azért úgy nem mernék kockáztatni :)
24/28 sasna válasza:
ja, értem.. azt hittem már, h totálisan megbizol a megszakitásban, holott az egy nagy .. ne mondjam.. hat ok, ha neked nem lenne gond a baba.. nekem még az :S pedig nem vok tizenéves.. hanem 20 vok.. de még tanulok, igy semmi esélye rá..
25/28 anonim válasza:
Persze, ha baj lenne vagy valami, akkor nem lehet, mert általában az szívja meg, aki nem érdemli meg, szóval nem, nekem nincs szükségem abortuszra. Sosem volt és remélem soha nem is lesz.
26/28 anonim válasza:
Nameg azért valljuk be, megszakítás még a megszokott pároknak sem feltétlenül sikerül. Baromi sokszor előfordul, hogy nem sikerül időben kivenni nekik, ismerek is ilyen párt :) Nem sikerült a megszakítás, de ugye alapból azért védekeztek így, mert nem is lett volna baj, most van egy nagylányuk meg egy kisfiuk :)
27/28 A kérdező kommentje:
a tesztet 3 honap utan csinaltam ezelott 3 nappal.Nah meg a verzes is normalis volt.s ha terhes lennek akko harom honapusan kene latszon valami nem???koszonom a valaszaitokat sokat segitettetek!!!!!!
2010. dec. 19. 10:29
28/28 A kérdező kommentje:
Amugy a baratom nem ment el!erezte volna meg latszott volna is!Olyasmi nincs hogy valaki ne vegye eszre mikor elmegy....
2010. dec. 19. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!