Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek e terhes? Kene latszodjon valami?
Figyelt kérdés
Ezelott 3 honappal lefekudtem a baratommal. Azota nem volt semmi a mensim azota 2-szer is megjott de megis felek h terhes vagyok! Nem vedekeztunk de a dolog csak 2 percig tartott mert felbeszakitottak! O nem ment el! Amugy meg tesztet is csinaltam s negativ lett!2010. dec. 18. 18:15
11/28 sasna válasza:
pl. azért, mert félévente ajánlott, másrészt pedig, h megnyugodjon.. értelmesebb, mint h itt kérdezget.
12/28 anonim válasza:
Nem félévente, hanem évente egy rákszűrés, jó is hogy említetted, idén még asszem nem voltam cytológián, na majd januárban.
Ha már volt idén rákszűrésen, és semmi tünete nincs, nem fáj a hasa, nincs folyása, a vérzése normális, akkor felesleges.
13/28 sasna válasza:
én biztosra megyek :) és akkor is jobb, ha orvos nézi meg.. lehet, h nem is jókor csinalta a tesztet.. ismerek olyan lanyokat, akik egyik este lefekudtek valakivel másnap teszt, hoppá, negativ.. semmi gond.. holott, dehogynem..
15/28 anonim válasza:
Ez a tesztek hibája is, mert ráírják, hogy 3 nap múlva eredményt mutat, holott oké, 3 nap, de beágyazódás után, ami kb. 8 nap. Szóval kb. aktus után 2 héttel mutat eredményt.
17/28 sasna válasza:
erről beszélek, h a teszt se tuti.. de amúgy amikor van párod? ha már így belémkötöttél?
18/28 anonim válasza:
Óvszerrel, de a végére nagyon szenvedek.
20/28 anonim válasza:
Allergia, sajnos. Nem olyan durva, de mocskosul tud fájni néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!