Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek e terhes? Kene latszod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek e terhes? Kene latszodjon valami?

Figyelt kérdés
Ezelott 3 honappal lefekudtem a baratommal. Azota nem volt semmi a mensim azota 2-szer is megjott de megis felek h terhes vagyok! Nem vedekeztunk de a dolog csak 2 percig tartott mert felbeszakitottak! O nem ment el! Amugy meg tesztet is csinaltam s negativ lett!
2010. dec. 18. 18:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
sztem nem vagy terhes metzhisznem menr el de azért biztondág kedvéért jövőhónapban is csinálj egy tesztet
2010. dec. 18. 18:18
 2/28 anonim válasza:
Nem vagy terhes.
2010. dec. 18. 18:18
 3/28 anonim ***** válasza:
49%
Vérzés, megszakítás, negatív teszt. Tuti nem vagy várandós :)
2010. dec. 18. 18:28
 4/28 sasna ***** válasza:
a vérzés normalis volt? nem gyenge? mert ha gyengébb vérzés volt a megszokottnál, akkor lehetsz terhes.. a negativ teszt ellenére is, ugyanis a hcg szint mindenkinél máskor emelkedik meg, vagyis lehet, h terhes vagy, de még nem akkora az a szint, h a teszt kimutassa.. egyaltalan mikor csinaltad a tesztet? ja, és remélem, h megtanultad, h a megszakitás NEM VÉDEKEZÉS!!!!!
2010. dec. 18. 19:03
 5/28 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, nem létezik, hogy várandós légy. Akkor nem menstruáltál volna kétszer és említetted volna ha gáz van. A teszted is negatív lett, biztosan nincs baba.

Azért ahhoz is elég nagy szerencsétlenség kell, hogy valakinek így összejöjjön, nemhogy még menstruáljon is, és még a teszt is negatív legyen, áhh, nyugi :)

2010. dec. 18. 19:41
 6/28 sasna ***** válasza:
nem egy barátnőmmel igy volt.. persze, ha megjön, és normális a vérzés, akkor nem nagy az esély erre, talán inkább védekezni kellene, nem aztán agyalni, nem??
2010. dec. 18. 19:42
 7/28 anonim ***** válasza:

Az időt mostmár nem tudja visszaforgatni, de mondom, így nem lehet terhes. Akinek megjön és terhes, annak sem ugyanolyan a vérzése, mert ha a vérzés normális, az a nyálkahártya leválásával jár, elvileg pedig a gyerek abba van beágyazódva. A különbséget nem lehet nem észrevenni.

A kérdező nem terhes és biztos vagyok benne, hogy ennyi aggódás után (azért nem semmi 3 hónap után is ezen agyalni) már többé nem tesz ilyet :)

2010. dec. 18. 19:44
 8/28 sasna ***** válasza:
ennek a barátnőmnek egy napra jött csak meg, meg a köv. hónapban is egy napra, és a tesztje is negativ lett. nos igen, reméljük, h gondolkozik majd legközelebb a kérdező.
2010. dec. 18. 19:48
 9/28 sasna ***** válasza:
de mi lenne, ha elmennél orvoshoz?
2010. dec. 18. 19:50
 10/28 anonim ***** válasza:

Semmi baja, minek menne dokihoz?

Egyébként ezek a terhességi tesztek POCT (szárazdiagnosztika) tesztek, szóval a barátnőd valószínűleg vagy túl korán csinálta meg, vagy egyszerűen elrontotta a tesztet, mert az is előfordulhat, nála viszont a vérzés hiánya egyértelműen utalt a terhességre.

A kérdező vérzése normális, biztosan írta volna, ha nem így lenne, szóval úgy vélem semmi oka aggodalomra, nameg ez már kb. 12-13 hetes terhesség lenne, éppen az első és második trimeszter határán. Én nem hiszem el, hogy valaki addig nem veszi észre.

2010. dec. 18. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!