Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ez nagyon kicsi mellnek számit? (kép)
Figyelt kérdés
Nem én vagyok a képen, de az enyémek is kb ekkorák.Magas, vékony vagyok, ezért talán mondhatom, hogy arányos is. Nem tul kicsik az ekkora mellek?
2010. dec. 18. 18:00
14/18 anonim válasza:
Ezen a képen hol is van?:D
Komolyra..
Amúgy tökkkéletes..
Nem szeretjük mi a kelemen anna típusú találkozásokat:D
15/18 anonim válasza:
Még jó, hogy megláttam ezt a kérdést:D
Engem is szoktak szekálni a fiú osztálytársaim (főleg 2) amikor csinosabb, esetleg dekoltáltabb felsőben vagyok, hogy kicsik a melleim ... Pedig 75/B-s, szerintem átlagos, kb. akkora, mint a képen a látható.
Egyébként a melltartó meg még "szebbé", formásabbá teszi:)
Én is megnyugodtam*-*
15/L
17/18 anonim válasza:
Ha ilyen test tartozik hozzá,, akkor semmi gáz :)
18/18 anonim válasza:
tenyleg ezek a cicik a legjobbak.
tobb valaszt ne irjunk, mert a vegen elszall magatol a kerdezo :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!