Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Összejönnétek egy olyan pasival, aki olyan csendes féle? És nagyon titokzatos?
Szinte semmit sem tudtok róla, csak azt, hány éves, hogy hívják, hol dolgozik ill. hova jár suliba.
Viszont ennek ellenére nagyon tetszik nektek, talán a szerelem halvány fátyla is feltűnt már a messzeségben, és már csók is volt.
Várnátok, míg felszabadultabb lesz, vagy keresnétek egy másik, beszédesebb csávót?
Köszönöm a választ, és ne kérdezd meg egy hölgy korát! ;)
Az, hogy nem beszéltem vele eddig: butaság, én beszélgetek vele. Mondtam, hülyülünk, kibeszélünk embereket (belátom: nem szép tulajdonság, de közös!), beszélgetünk erről arról, sokat is találkozunk, már a munkánkból kifolyólag is, csak nem tudok semmit pölö családjáról, arról, hogy hol lakik, mit szeret csinálni szabadidejében, mi a véleménye egy adott témáról, mit csinált eddigi életében, milyen zenét szeret (mondjuk nagyjából be tudom lőni, de ez nem elmondásainak köszönhető), hány nője volt, mi érdekli, szóval a magánéletéről nem mond soha semmit. Ha kérdezem, akkor sem.
Lehet, hogy ha kicsit elmélyül a kapcsolat, megnyílik? Olyan magának való fajta ilyen téren, lehet, nem akar untatni azzal, hogy magáról beszél, nem tudom...
Megcsókolt. Most vágtam volna pofán? :D
Viszont azt tudom, hogy akarom őt, már attól a pillanattól fogva, amint megismertem.
Más is belemenne így kapcsolatba, hogy a lényegesebb ismerkedést későbbre halasztja?
De az is lehet, hogy nem bízik bennem annyira, hogy effektíve "kiteregesse a szennyest".
(És mondjuk van a másik véglet, aki csak magáról képes beszélni, és isteníti magát viszont nem lehet vele jól szót érteni, mert más nem is érdekli, csak saját önnön tulajdonságai...)
Hát igen. Remélem hétvégén összejön valami randiféleség, szeretném megismerni közelebbről.
Egy munkahelyen vagyunk "közalkalmazottak". Legyen elég ennyi. :) Nem igazán vág a témába.
Hm. Elképzelem. Megtörtént.
Elképzeltem.
Amúgy lehet, hogy ettől tart, de nem értem, én nem fogok róla rémhíreket terjeszteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!