Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Összejönnétek egy olyan pasival, aki olyan csendes féle? És nagyon titokzatos?
Szinte semmit sem tudtok róla, csak azt, hány éves, hogy hívják, hol dolgozik ill. hova jár suliba.
Viszont ennek ellenére nagyon tetszik nektek, talán a szerelem halvány fátyla is feltűnt már a messzeségben, és már csók is volt.
Várnátok, míg felszabadultabb lesz, vagy keresnétek egy másik, beszédesebb csávót?
R*banc? Köszönöm, efféle minősítést még nem kaptam, nagyon kedves vagy, hogy ezt is elhoztad az életembe.
A kérdés arra irányul, hogy nem beszél magáról a pasi, egy árva szót sem. Ha kérdezek, kétmondatos válaszokkal felel, de lényegében jól elszórakoztok egymás társaságában.
Szereted azt, ahogy kommunikál veled, mindenről tudsz vele beszélni, csak magánéletről nem.
Ha kicsit értelmetlen a kérdés, elnézést, de jórészt egyes válaszolók szövegértési képességével van a baj.
ma 20:31
Te meg tirpák vagy,VÁGESZ?-.-"
A.a biztos hogy nem!
Mi a g*ciért kell rögtön ribancoznod b*szdmeg?-.-
Senkinek az édesanyját ne szidd, mert egyszer tanúja voltam annak, ahogy 'k*rvaanyázott' egy csávó egy másiknak, aki ezután teljesen elborult, és üvöltözött vele, hogy az anyja a múlt héten halt meg.
És halottról jót vagy semmit, ugyebár.
Szerintem térjünk vissza a témához.
Én is kb ilyen kaliberű vagyok. Mondhatni "csendes". Általában akkor nyitom ki a szám egy lány irányába, ha már megvan a kölcsönös bizalom és tudom, hogy nem vág át a palánkon. Sokan túl komolynak tartanak meg csendesnek, pedig egyszerűen sztem inkább csak nem ismernek eléggé.
Szerintem valami ilyesmi lehet a te helyzeted is. Kifogtál egy magamfajtát. :)
Egyébként hány évesek vagytok, meg mit jelent itt az hogy " és már csók is volt." ha nem nagyon beszéltél vele eddig?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!