Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvem lenne elmenni bulizni, inni és idegenekkel smárolni. Helytelen lenne? 17/L
Eddig vártam, hogy szerelmes legyek, még bulikban is csak táncoltam, nem voltam részeg, semmi ilyesmi. Nem is éreztem/érzem cikinek, hogy pl még nem csókolóztam. Udvarlóim ált vannak, szépnek tartanak, és igyekszem mindenkivel kedves is lenni. De várni akartam a szerelemre.
Most először végre az is lettem, és tudtam, hogy a srác szépnek tart, többször mondogatta, és sokszor keresett, szóval szeret is velem lenni (am még nem volt barátnője, és nem ilyen nagy menő típus). Úgyhogy beszéltem vele, hogy mi lenne ha nem csak barátok lennénk, de visszautasított. Nem volt bunkó, de mégis rohadtul fáj. Ő még mindig találkozni akar velem, de azt sem tudom minek. Össze vagyok zavarodva, és rosszul érzem magam nagyon.
És most először érzem, hogy nem érdekel mi van, csak szeretném jól érezni magam, szórakozni, és nem gondolni semmire. De ezzel az egész eddigi világomat rúgnám fel, és nem tudom később megbánnám-e...
Szóval minden tanácsot, tapasztalatot szívesen olvasok. :)
14:39 vagyok.
Most olvastam a kommentedet...
Én meg azt hittem, valami 3 hányásos intravénás orgiára készülsz-
Ez nem így nem is kérdés, hajrá!!! :)
Én nem is akarok kapcsolatot, legalábbis most tuti nem, vagyis csak ha ő lenne, de az meg ugye esélytelen. :(
De mégegyszer mondom, nem akarok full részeg lenni, és minden 2. fiúval kavarni. :)
Amúgy igaz a dolog az öreg pasikkal.
Hogyha nem tud a légzőkészülék nélkül kimenni a lakásból, akkor talán hűséges lesz... XD
Szia! Szerintem belefér. Sok lánynak van ilyen korszaka, nekem is volt (26 vagyok). Mondjuk én későn érő vagyok, és húszas éveim elején kezdtem a bulizást, egyetemista koromban. Nekem is volt sok ilyen "idegen pasival smárolós" bulin (csak ennyi és ennél nem több), örülök, mert ezt is ki kellett próbálnom (és később megállapítanom, hogy igazából h*lyeség :)), de akkoriban én is szükségét éreztem.
Attól, hogy néha smárolsz egy-egy bulin megismersz sráccal, nem leszel rosszabb. Esetleg még több is lehet belőle (volt már ilyenre példa). Szexelni ne szexelj velük, az azért már más tészta. De egy smártól még senkinek nem lett baja.
(Amúgy igen, direkt használtam a "smár" szót, a "csókolózás" nálam ennél többet jelent.)
Szóval hajrá, bulizz, ha most úgy érzed, erre van szükséged, aztán később majd fog ez alakulni. Most vagy fiatal, inkább most tedd ezt, mint 30-asként.
26/N
Előző vagyok. Még egy dolgot elmesélek. Nálam pl. ez a buln smárolós dolog a következőképpen kezdődött: gimiben én egy jókislány voltam, aztán Bp.-re kerültem egyetemre. Azt láttam, hogy minden "menő lány" ezt csinálja, mármint idegen pasikkal smárol bulikon. Kiütközött belőlem a birkaszellem: ha a menő lányok ezt csinálják, akkor kipróbálom én is -- gondoltam. Ki is próbáltam, és egytalán nem volt jó. Ettől függetlenül még egy ideig csináltam. Beltelt pár évbe, míg rájöttem, hogy nekem erre semmi szükségem.
De hangúlyozom: tényleg kellett ez nekem ahhoz, hogy kimondhassam: most már nem kell. És azóta már nem vagyok olyan kis birka sem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!