Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mely országokban a legnormálisabbak és a legkedvesebbek a nők?
Itt a GYk-n már többször is szóbakerült az a szomorú jelenség, hogy sajnos hazánk lányainak egy része iszonyatosan el van szállva magától. Nem csupán a szépek, hanem a csúnyábbak is.
Az érdekelne, hogy aki járt már külföldön és/vagy összeismerkedett ottani lányokkal, nőkkel, milyen tapasztalatokat szerzett?
Azért lennék rá kíváncsi, mert többek eggybehangzóan állítják, hogy ők fényévekkel lekörözik a mieinket kedvességben, barátságosságban, közvetlenségben.
Mik a tapasztalataitok?
Talán nincs is ilyen ország, de szerintem ahogy előttem írták, a vallásos országokban...
Azért írom, hogy talán nincs ilyen ország , mert ahogy látom minden ország majdnem érintett benne. úgy is lehetne nevezni, hogy influenza".
Egyébként, ha egy lánynak normálisan van önbizalmva, tehát nincs elszállva magától, az még jó.
Vallásos országok ne vicceljünk már:
Vatikán:egyik legradikálisabbak,rasszisták(tehát te nem közéjük való vagy megette az egészet a fene)egyáltalán nem közvetlenek
Arab országok:nem fog veled egy arab nő még beszélni sem mert szintén nem vagy közéjük való
Izrael:nem közvetlenek és még lehetne sorolni.
Első! Kaptál tőlem egy zöldet. :-)
Nekem is rögtön ez jutott eszembe.
Az oroszok kozvetlenek, kedvesek, az ukranok talan meginkabb, a gond az hogy nagyon hajtanak a kulfoldiekre szoval ez nem feltetlenul oszinte.
A franciak meg ugy altalaban a nyugatiak meg zarkozottabbak mint a mieink...
Masfajtahoz meg nem volt szerencsem )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!