Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az építőmunkások külföldön is ugyanúgy beszólogatnak a nőknek, vagy csak itt ilyen a helyzet?
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 20:16
11/18 A kérdező kommentje:
Mármint a 20.31-re értettem....
2010. dec. 14. 20:37
12/18 anonim válasza:
20.28
Ha ők megnéztek az már jelent vmit. Melegítőben meg igazán jó lehetsz akk :)
A 18/F írta ezt neked:D
13/18 A kérdező kommentje:
Hát. Nem mondanám magam hú de szuper nőnek :D.
2010. dec. 14. 21:00
14/18 anonim válasza:
Figyelj, ezek csak lerombolják az önbizalmam, az 50 éves nőknek ugyanúgy odaüvöltenek. Ezek inkább ne nézzenek rám :D Az én pofám ég, ha hangosan üvöltenek ilyet :D
15/18 anonim válasza:
"De ettől érzi magát viccesnek? Hogy trágár és alpári?
Nameg nekem ne mondd, hogy nem személyes, amikor egy emberként kapják fel a fejüket és néznek, mint akik 40 éve nem dugtak meg senkit. "
Látom, nem sikerült megérteni amit írtam. Igen, egymás közt ez nekik vicces. Mint a fingás meg a böfögés. Ezért is írtam, hogy nem az adott nőnek szól, ezért nem személyes, de ezt sem értetted meg.
(Nem vagyok építőmunkás, de van közöm az építőiparhoz és a benne dolgozókhoz)
16/18 A kérdező kommentje:
Én elhiszem , hogy ez nekik vicces :D, De van akinek nem az.:)
2010. dec. 15. 14:34
17/18 anonim válasza:
Pedig a benned kialakuló rossz érzést csak úgy tudod csökkenteni, ha elfogadod, hogy nem hozzád szólnak (még ha úgy is tűnik), hanem a haverjaiknak, kollégáknak játsszák az agyukat.
18/18 anonim válasza:
#4Sajnos ilyen liberális hugyagyuakkal tele az ország mint a nővéred, amikor nyiszaljak a torkát akkor mar segítségért ordítozik, jó dolog a tűzzel játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!