Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélyem arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélyem arra, hogy terhes legyek? (nem felelőtlenségből történt)

Figyelt kérdés
Szeptember 20-án voltam együtt egy sráccal..Igazából nyáron együtt voltunk,de végül csak barátok maradtunk,de mivel élveztük az együttlétet,összejártunk.Nekem ő volt az első amúgy az életemben. A lényeg: Lecsúszott valahogy a gumi és bennem maradt.Nem ment el bennem,előbb észrevettük.De biztonság kedvéért kiváltottam egy 72 órás tablettát.2 hónapig megjött rendesen,picit előbb is mint szokott,most meg nem.Pedig mindig előbb jön meg,de 7-8-a óta nem jött meg.Van okom a parázásra,vagy nincs?Szerintem nincs,mert el se ment(tudom,előváladékban is lehet termékenyítő képes hímivarsejt) és még tablettát is kiváltottam,de mégis kicsit félek.Gondoltam rá,hogy veszek egy terhességi tesztet,de még nem vettem.Abszolút nem érzem magam felelőtlennek,mielőtt valaki ezzel jönne,nem a mi hibánk volt és amit tudtunk megtettünk.De mivel elvetetni már nem is tudnám és sose akarnám,nem szeretnék valahogy Anyuka lenni 18 évesen,pedig az anyagi hátterem megvan,egyedül élek és tartom fent magam,mellette suliba járok..Kíváncsi lennék a véleményetekre.Köszönöm a válaszokat! :)
2010. dec. 14. 09:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is totál felesleges volt a tabletta. Nekem 6 éve van hol aktív, hol kevésbé aktív (ugye párkapcsolat-függő) nemi életem, felelőtlen vagyok, vagy sem, sosem védekeztem semmivel, sem a srác. A gumitól hányingert kapok (az illatától), hormonokkal nem fogom bombázni a szervezetem, a helyi készítmények pedig nekem túl drágák. Maradt a számolgatás és a megszakítás. 6 év alatt egyszer sem történt baj, de nem szeretném elkiabálni. Nagyon sokmindennek össze kell jönnie egyszerre ahhoz, hogy egy nő teherbe essen, és meg is maradjon a frissen megfogant baba.

Tuti, hogy nem vagy terhes. Feltéve persze, ha azóta nem voltál valakivel, akitől besikerülhetett a baba. Ha szeptember óta nem voltál senkivel, akkor ne aggódj, meg fog jönni. Sok tényező bekavarhat a menszibe, olyanok is, amiket te észre sem veszel (pl. tudat alatti stressz, holdjárás, időjárás, változások az életedben, picit legyengül az immunrendszered, stb). Főleg így, hogy bevetted azt a vackot is, szerintem ne csodálkozz, ha rakoncátlankodik a ciklusod...

21/L

2010. dec. 14. 12:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Az oké, hogy te nem esel teherbe olyan könnyen, de minden ember más. Lehet, hogy olyan az anatómiád, hogy nehezebben megy, vagy akár még meddő is lehetsz (nem kívánom), vagy annyira profin csináljátok(?). De az valószínű, hogy ha majd babát akarsz, akkor neked nehezebben fog menni. Tudok olyanról, akinél művi abortuszt kellett végezni, holott gyakorlatilag még szűz volt (csak pettingeltek a barátjával, a srác el sem ment, szimplán az előváladéktól esett teherbe).

Gondolom, hogy ezt megnyugtatásnak szántad a kérdezőnek, csak ha beleolvas sok tizenéves, akkor lehet, hogy majd ők sem fognak védekezni, mert hogy te sem teszed, mégsem vagy terhes. Ezért írtam le ezt.

A kérdezőnek válaszolva: nem hiszem, hogy terhes vagy, lehet a 72órás hatása, vagy stresszé is. Vegyél egy tesztet, mert akkor megnyugodhatsz, és ha a stressztől van, akkor meg is oldódik a probléma.

21L

2010. dec. 14. 12:31
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Azóta nem voltunk együtt,valahogy így jött ki.Októberben azért nem vettem tesztet,mert még előbb megjött,mint kellett volna,csak most késik.A tablettát én se találtam hu de helyesnek,de azért nem akartam megkockáztatni,igyekeztem a biztosra menni,remélem sikerült is.Igazából akármilyen stresszes életem van (sajnos),mindig előbb megjött.Életem legrosszabb 2 hónapja volt az elmúlt 2,meghalt az az ember,aki a világon legfontosabb volt nekem,de sose késett még.Remélem igazatok van és csak túlparázom a dolgot. :) De lehet,hogy egy tesztet azért megér,hogy megnyugodjak végre. :)

2010. dec. 15. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!