Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? Mégis magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? Mégis magányos vagyok . Rossz a közérzetem. Szomorú vagyok. Miért nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés

Egy alapjában véve társasági ember vagyok. Tipikusan az a fajta akinek száz meg száz haverja van, mindenkit ismer, mindenki ismeri őt is. De ezek csak felületes haverok.

Párkapcsolatokban sem szenvedek hiányt, de még nem volt egy lány sem akibe teljes odaadással beleszerettem volna.

Amikor valahol vagyok másokkal ott mindenkivel jól érzem magam. Nincsenek ellenségeim. Rosszakaróim. Ismert vagyok, és jófejnek megbízhatónak tart mindenki, legalábbis a többség.

De ennek ellenére magányos vagyok...akikhez közelednék azok nem viszonozzák...jól elvagyunk, de csak haverkodás erejéig. Nem mint jó barátok.

Ha én nem keresek senkit, engem a kutya nem keres. Leszarnak magasról. Mármint amikor nem találkozunk személyesen. Ha ott vagyunk valahol akkor jönnek hozzám mint a keselyű a dögre. De máskor nem. Szülinapi köszöntés is elmarad, én hiába köszöntök fel mindenki még a névnapján is.

Mindenkivel őszinte vagyok, így is ismernek. Mindenkinek én vagyok fiúknak lányoknak a lelki szemetese. Mindenkiről tudok mindent.

Ennek ellenére se barátom, se senkim.

Van egy csaj aki évek óta nagyon bejön nekem, vele valami hihetetlen bizalmas kapcsolatban vagyok, és be is jövünk kívül belül egymásnak ezt már megtárgyaltuk de még sincs semmi közöttünk. Ő nem szeretne. És sokszor ő is leszar engem.

Ha nem lennék nem hiányoznék senkinek sem. Nincs egy barátom sem, és egy érzelmen alapuló kapcsolatom sem...

Hihetetlen mélyponton vagyok. Szerelmi bánat, magány, csalódottság és végső lemondás, kilátástalanság...

2010. dec. 12. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet furcsán hangzik amit mondok, de még nem ért elég fájdalom ahhoz, hogy értékelni tudd a dolgokat. Nem is kell ennek megtörténnie, de bármikor történhet valami ennél is ezerszer rosszabb dolog az életedben, és akkor majd visszasírod ezt a korszakot. Felesleges végleg lemondani, kilátástalannak lenni, hisz olyan dolgokkal vannak problémáid, amin lehet változtatni, még ha nem is rajtad múlik.. Soha ne tudd meg milyen egy valóban kilátástalan helyzet.
2010. dec. 12. 23:07
 12/15 anonim válasza:
100%

Hidd el nekem nem vagy egyedül azzal, hogy csak te hívsz másokat, és téged nem hívnak sehova. Ez azt jelenti, hogy próbálkozz, és előbb-utóbb téged is elhívnak majd. Jelenleg én is így vagyok ezzel. Szerintem próbálj erről beszélni azzal, aki akár tényleg igaz barátod lehetne. Beszélj valakivel, akivel úgy gondolod tényleg jól ellenétek. Én így fogok tenni.

Keress olyat, akiben meg tudsz bízni, és nyugodtan mond el neki bármilyen problémát. De ehhez idő kell.

A szerelem meg majd magától jön.

Amúgy hány éves vagy?

2010. dec. 13. 16:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Pont ezért lesz világvége, mert sok a szar ember, Puruttya, napiszar, ilyenekkel foglalkoznak a mai fiatalok, lenéznek másokat, a saját családját le sem tojja, üres élettel, hitetlenül élik napjaikat, pedig az övéké lenne a jövő és nekik kellene azt alakítani. Szerintetek így milyen jövő előtt állunk? Értelmetlen az egész....

DE! Kedves kérdező én csak annyit mondok neked, hogy SOHA NE KESEREDJ EL, bízz töretlenül és NE akarj olyan lenni mint más.

"Mondottam ember küzdj és bízva bízzál"

2010. dec. 13. 20:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Én 21 éves vagyok
2010. dec. 13. 23:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Sok ilyen ember van, nem tudom mit mondjak erre, nekem mostanában sok olyan ember van aki mer mélyebb dolgokat elmondani, szerintem ez attól függ, hogy azok akikkel összevet a sors, min szocializálódtak. Lehet nekik nem kellenek komoly barátságok. A másik, hogy nem tudom mikor próbálsz komolyan beszélgetni, nagyobb hülyülős estéken, bulikon nehéz, sok ember előtt ( bár a lányok megoldják :D) Meg szerintem tényleg azon is múlik, hogy az emberek mit látnak belőled, milyen képük van rólad.
2015. jan. 10. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!