Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb ha szingli vagy, vagy ha párkapcsolatban vagy?
eddig 4 hosszú, tündéri kapcsolatom volt jó is volt szép is volt de véget ért mind!
És 2 éve alkalmi kapcsolatban vagyok a legjobb....
elsőnél a pont,
szerintem nincs kevés rendes fiú tag, csak nem tudtok velünk bánni:) aztán jön a rinya, hogy nem találtok rendes srácot.
érdekes.. nekem az összes haverom mind egytől-egyig jó fej, és rendes, naív, kedves, segítőkész emberek.
valahol mélyen! ez durván olyan 100tag, szerte a fővárosban és környékén és ezek csak ismerősök akiket némileg ismerek.
nos.. egytől egyik mind játszik a lányokkal.. már amelyiknek van:)
hogy miért?.. mert már őket is átbaszták és ez egy fajta bosszú(?) nem tudom.. talán ez a helyes kifejezés...
DE! mindig van köztük 1-2 olyan forma aki ismét szerelembe esik és visszatér az igazi, régi, kedves énje.
hogy miért? mert az végig ott van.. csak elő kell tudni szedni:)
az emberekkel tudni kell bánni. tudni kell velük megtalálni a közös hangsúlyt. ezen dolgozzatok és azon mit kezdjetek a külsőtökkel.
merthogy,
hallottam egy jónak tűnő mondatot:
a külső megfog a belső megtart.
e szerint tessék pasizni:)
a külsőt könnyen tudjátok befolyásolni... a belsőre megy gyúrjatok rá:) ha kell olvassatok, vannak könyvet amik útmutatást adnak hogy bánj a fejünkkel:)
a pasik eredendően nem g*cinek születtek és mélyen mindegyiknek ott van a bújós kisfiú amire ti annyira vágytok....
persze ha van 1-2lány akinek megfelel a kan disznó aki teleperi.. hát az akkor ne szedje elő mélyről a kisfiút:)
nagyjából ennyi.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!