Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnálatból párkapcsolat? Nem tenném jól?
egyedül vagyok egy ideje, de jól érzem így magam... előtte hosszú párkapcsolatom volt, és közben megismertem egy srácot. leegyszerűsítve a helyzetet: ő nagyon szeretne most tőlem valamit, de én nem érzek iránta semmit, egyáltalán.
van egy másik aki iránt igen, de hát persze ő sz*rik rám, na innen jött az ötlet... talán mégis jobban tenném ha összejönnék vele. megismerne, és rájönne hogy nem olyan vagyok amilyennek elképzelt, így ő akarna nélkülem lenni... ez hamar bekövetkezne mert a srác idealizál kőkeményen.
nagyon rossz érzés csalódni, és borzalmasan nehéz elfelejteni valakit akiben nem látod a rosszat. én is idealizálom a srácot aki tetszik, és így sokkal nehezebb. néha azt kívánom hogy találkozzunk, és legyen egy bunkó p*cs, akkor elfelejtem majd.
Talán jobb lenne az "udvarlómnak" is, szegény már több mint két éve hajt rám, és kedves, de teljesen más világ mint én, nem vágyom rá. De talán neki jobb lenne ha ő is látná végre, hogy nekünk ez nem menne, és akkor elfelejtene...
Szerintetek teljesen hülyeség? hagyjam tovább így az egészet? tudja hogy nem akarok semmit, nem bíztatom. Vagy bántsam meg valamivel? :S
00:08... 1. nem valószínű hogy működne- 99% hogy nem... ha mégis... akkor is könnyebb elfelejteni valakit akit már "kipróbáltál" mint valakit, aki tökéletes képként él a fantáziádban, szerintem...
2. hát az sz*pás, de végülis minden párkapcsolat kezdetekor ott lebeg a bárd a fejünk felett, hogy ez bizony csalódással fog végződni, és legalább ő nem szenved miatta.
01:15 azzal hazudok ha esélyt adok neki, mert valójában ez az egyetlen indokom amiért összejönnék vele..
01:23 az első pár hétben biztos. de egy idő után rájön majd hogy én nem az a kezelhető, nyugodt fajta vagyok akivel egész hétvégén filmezni lehet egy tál popcorn mellett és teázni mert a kóla egészségtlen, érted... olyan különbségek vannak amik áthidalhatatlanok. én élni akarok, lázadó típus vagyok, ő pedig tipikusan az a nyuszómuszódeszeretlek típus, amitől nekem fleáll a hátamon a szőr ha őszinte akarok lenni:)
02:09 sokmindent. kedvességet, megértést, stb. ami mind tök jól hangzik, de ha emellé nekem egy pangó élet társul akkor nem fogom élvezni, és csakhamar megpattanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!