Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnálatból párkapcsolat? Nem tenném jól?
egyedül vagyok egy ideje, de jól érzem így magam... előtte hosszú párkapcsolatom volt, és közben megismertem egy srácot. leegyszerűsítve a helyzetet: ő nagyon szeretne most tőlem valamit, de én nem érzek iránta semmit, egyáltalán.
van egy másik aki iránt igen, de hát persze ő sz*rik rám, na innen jött az ötlet... talán mégis jobban tenném ha összejönnék vele. megismerne, és rájönne hogy nem olyan vagyok amilyennek elképzelt, így ő akarna nélkülem lenni... ez hamar bekövetkezne mert a srác idealizál kőkeményen.
nagyon rossz érzés csalódni, és borzalmasan nehéz elfelejteni valakit akiben nem látod a rosszat. én is idealizálom a srácot aki tetszik, és így sokkal nehezebb. néha azt kívánom hogy találkozzunk, és legyen egy bunkó p*cs, akkor elfelejtem majd.
Talán jobb lenne az "udvarlómnak" is, szegény már több mint két éve hajt rám, és kedves, de teljesen más világ mint én, nem vágyom rá. De talán neki jobb lenne ha ő is látná végre, hogy nekünk ez nem menne, és akkor elfelejtene...
Szerintetek teljesen hülyeség? hagyjam tovább így az egészet? tudja hogy nem akarok semmit, nem bíztatom. Vagy bántsam meg valamivel? :S
22:36
annak idején adtam volna neki esélyt ha nem lettem volna foglalt, emrt kedves volt. de mára kiismertem annyira, hogy őszintén szólva zavar már kicsit. nem akarom megbántnai tényleg, emrt kedves és tényleg csak szeret, de márterhes ez egy kicsit nekem. ha beszélünk mindig megjegyzéseket tesz, és kínos, sosem tudok mit reagálni...
tudod ez a "szép vagy, ha az enyém lennél vigyáznék rád! - ahhaa jóó köszii :))"
most megpróbálhatnám belemagyarázni hogy jahj adok neki egy esélyt, hátha emgszeretem, mert azzal nem csak neki hazudnék hanem magamnak is. ha mi összej9vünk az sajnálatból lesz, és kész.
sokat gondolkodtam már ezen, hogy nem lenne-e a jobb, ha egy fiú megszeret és akar velem lenni legyen az akárki, összejövök vele, érezze milyen az. mindenki ki van ábrándulva mert soha semmi nem jön neki össze, nem votlmég csaja, stb...
mi lenne ha adnék nekik "önbizalmat" ( ez most egoistán hangzik, de ne úgy értsétek kérlek...) aztán úgyis hanyatt homlok menekülnek tőlem...
"Erre például mondhattad volna, hogy neked nem kell őrizet."
nem úgy értette, hanem hogy nem bántana meg, vigyázna a szerelmemre...
- Én két okból sem jönnék össze vele, a helyedben. (Senkiében.)
Egyrészt mert mi van akkor ha nem lesz igazad, összejössz vele & működik fog kettőtök között a dolog, veled akar majd maradni, esetleg még jobban beléd szeret? Akkor majd elüldözöd magadtól & még nagyobb fájdalmat okozol neki?
Másrészt mi van akkor, ha összejöttök & nem olyan lesz mint amilyennek egész eddig hitted. Ha jó lesz vele együtt lenni, ha szerinted működik fog a dolog & boldog leszel, esetleg beleszeretsz. Ő viszont ráébred arra amit te kezdettől be akartál neki bizonyítani, hogy nem illetek egymáshoz & elhagy? Akkor? Ilyen alapon te törted össze a saját szíved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!